Smash!

Läget. världen?

Just nu så skriver jag med vänsterhanden i mörkret med tangentbordet på en stol brevid så det är lite knepigt.

Hursomhelst, idag har jag egentligen gjort massor fast det orkar jag inte riktigt berätta om.
Jag nöjer mig med att säga att världen är galen

Musik just nu: Katedralsången! För vi lever livet bäst på KATEDRAAAAAAAL!

No, this is just a tribute

Läget, världen?

Ibland önskar jag att jag hade en klon av mig själv. Som då skulle reagera på saker precis som jag hade gjort. Tänk bara vilka intressanta konversationer vi(jag) skulle kunna ha. Och att kunna diskutera saker med sig själv vore intressant och lärorikt enligt min mening. Dessutom skulle han naturligtvis kunna få ersätta mig vid jobbiga tillfällen.

Jag skulle kunna iscensätta min egen död...uhm..

Hur illa är det att DET är det första jag tänker på?!


Har fortfarande inte bestämt mig om jag känner för att sjunga i trädgårdsföreningen idag
Dessutom så har jag inget att äta till frukost imorrn...stackars mig

Okej inte riktigt, men ändå

Musik just nu: Tenacious D - Tribute "look into my eyes and it's easy to see, one and one make two, two and one make three"

Never me

Läget, världen?

Av någon anledning så känns det som om jag slösar tid vad jag än gör idag,  så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har inga läxor att göra eller något som helst annat som kräver min uppmärksamhet. Kanske bara är den härliga tisdagskänslan som smyger sig på.

Världen är konstig...

Hursomhelst så kanske jag har hittat en värdig motståndare på SSB. Får se till att lira lite när jag kommer til lambo igen och komma i form. På tal om lambo så måste jag fixa ett busskort på nåt vänster snart.

Blösch, jag hatar att betala för att åka buss.

Musik just nu: Hoobastank - Give It Back "No more making it up to you! I don't think that you're ever gonna' do it"

Älska MER...eller inte

Läget, världen?

Jag har lite lust att skada våran nya tyskalärare just nu, hon gav oss den första jobbiga läxan. Poh, jag har ingen lust att skriva nåt brev på tyska.

Och jag fattar seriöst inte hur jag ska överleva att gå tills kl 5 imorrn...gaaaah!
Det hade känts bättre om det inte var på tisdagar. Jag skulle inte alls ha nåt emot att få ha en trevlig tisdag nån gång, och inte behöva heldöd när jag försöker fäktas.

Så mycket jag borde göra, så lite jag orkar göra...

Musik just nu: Story Of The Year - Sidewalks "like the time we thought was made for you"

Who's up for seconds?

Läget, världen?

Jag vet inte vad. Nånting iaf.

Okej, då var vi klara med det. Så första veckan i skolan är alltså avklarad nu. Har utan tvekan varit en intressant vecka.
Det ser ut som om det kan komma bli ena roliga 3 år på stadens diamant. Heh, jag gillar faktiskt att säga så. Efter nollningen igår så skulle jag kunna sjunga katedralsången i sömnen. Det kanske jag gjorde också, men jag sov så det är svårt att avgöra.

Ja, som sagt, igår var det nollning. Kort sagt så var det galet med en östgötsk betoning på a:et. Och jaa...det är nog mer utav en verbal historia skulle jag nog säga. Känns som om det va bra att jag va där iaf.

Men jo, idag så har jag bara sovit ut och chillat till en stor del. Hade inte hunnit fira mig ännu, och med fira menar jag såklart att äta ute nånstans. Inte som våran balkong på 2 kvadratmeter där vi firade min förra födelsedag, men mer som en resturang. Närmare bestämt Ghingis, och inte bara för att jag är grymt begåvad på att äta med pinnar utan även för att det gott.

Danne hängde med. Han sa att jag va invalid och gick omkring i en låda när jag va liten. Det va elakt.


Musik just nu: Story Of The Year - September "and everything is so mixed up, it freaks me out"

Katedraaal, stadens diamant!

Läget, värld3n?

Jag skrev faktiskt inte sådär med flit, men det blev så fint att det fick va.

Hursomhelst, det är fredag! Jawohl, ich liebe Freitag! Har varit en trevligt dag.
Sov tills halv 10 nån gång så jag har inte ens varit trött. Hade bara en lektion som bestod av att lyssna lite grann, gå till biblan o låna en bok som jag läste några sidor i. Hemskt jobbigt, hah!

Så efter det så gick jag hem och chillade tills det var dags att underkasta oss för faddrarna igen. Blev en mängd olika aktiviteter bakom stora libiblioteketet (nej, jag har inte dyslexi). Måste bara säga att det var grovt orättvist att vi fick ha världens minimalaste hink. Och sen så hade våran labbrock inte ens några knappar och brillorna bara ramlade sönder hela tiden. Fast det var kul, smått knäppt och galet visst, men jag gillar galenskaper.

Visserligen så förlorade våran grupp varenda gång på dragkampen men hela klassen spöade iaf faddrarna sen. Helt utan att fuska såklart (Mwahahahahaaha!) Och så fick några lärarna att snubbla omkull, heh.

Belönade mig själv för att ha klarat mig igenom första veckan i skolan med att köpa ett nytt spel
image5 Men såklart så har registreringsservrarna kraschat så jag kan inte köra än....fnys. Får bli nån annan dag

Puh, det blir mer knaserier om några timmar. Aldrig får man vara hemma och bara chilla. Men det gör nog inget egentligen ;)

Musik just nu: Story Of The Year - Divide And Conquer "Why do we do this to ourselves? We're buying every word that they sell"

Defiance

Läget, världen?

Själv är jag, som vanligt, trött. Jag har inte riktigt hunnit ställa om till att gå upp innan 12 ännu. Det känns som om det inte kommer hända i första taget direkt.

Annars så skulle det kunna bero på att det känns som om jag är uppe 2 dar i sträck varje gång jag är i skolan. Att gå tills klockan 5 är egentligen bara sorgligt. Och så illa har det ju inte ens blivit ännu! Fast mina älskade fredagar kommer och förhindrar total mental kollaps ännu en gång. Sovmorgon till 10:50!

Huråvida det fortfarande går att förhindra en mental kollaps från min sida tåls ju egentligen att diskuteras, menmen. Egentligen var det meningen att jag skulle fixa typ en kaka, en fin namnskylt och en skrotig T-shirt som folk ska kladda på idag. Konstigt nog så kände jag inte riktigt för det...

Hur skulle jag kunna ha en T-shirt jag inte bryr mig om? Alla mina kläder är för häftiga.

Värt att nämna är att vi har världens coolaste fysiklärare.

Musik just nu: Rise Against - Survive "I excel at quitting early, and fucking up my life"

Judgemental Insanity

Läget, världen?

Joo...kom ganska nyligen hem från Vidingsjö, fast det är hemligt! SHHHHHH!
Var verkligen en intressant upplevelse. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Heh..

Jag är lite sugen på chips..

Musik just nu: Gamespot - The Hotspot Okej, inte musik egentligen men...ändå.

Runnin' Along

Läget, världen?

Jag går i gymnasiet nu, så det så.

Ska typ till Vidingsjö snart. Orka tänka, bara att hänga på.

Musik just nu: Yellowcard - You And Me And One Spotlight "One last show, one last time"

Jump right in

Läget, världen?

Själv är jag makabert trött. I ett sista försök att fixa min dygnsrytm innan skolan så gick jag upp 8 idag. Nu kanske det inte låter så farligt, fast om man inte sov förräns 3 natten innan så kan det vara smått jobbigt. Eller väldigt jobbigt. Eller inte jobbigt alls. Fast i slutändan var det x-antal jobbigt. (Nej, det där va inte särskilt logiskt, hurså?)

Hängde med Curmedderino, Jones o Densa till Pinochio(Ingen aning om det faktiskt stavas så egentligen, menmen). Jag bojkottade det stället för längesen så jag satt bara tittade på när dom vräkte i sig istället. Vi kom fram till flera intressanta saker. Bl.a. att Jones egentligen är en ekorre i nån sorts robot. Det var Densas idé, kolla inte på mig!

Efter det så packade jag ihop mina prylar och flyttade in till stan igen. Och förresten...vadå det ska kosta typ 40 spänn att åka buss nästa månad? Bara jävla löjligt. Och så ska det tydligen kosta 200 spänn att ladda kortet med 100 snart också...vart är världen påväg?

Östgötatrafiken är iaf påväg till ett varmt ställe..

Det är skola imorrn! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Musik just nu: Red Hot Chili Peppers - Snow "the more I see the less I know the more I'd like to let it go"

Sweetness

Läget, världen?

Sitter bara och väntar på att min datorn ska bli klar med att synkronisera över låtar till min mp3. Tyvärr så måste jag påpeka att jag hatar synkroniseringsskit ytterst mycket. Jag vill bara lägga in låtarna jag vill ha utan att allt ska hålla på och kaxa och tvinga mig att göra det på det jobbiga sättet. Den enklaste lösningen är oftast den bästa.

Och nu blev den klar. Så med dom visdomsorden avslutar jag detta inlägg.

Eller inte, glömde nämna att jag ganska nyligen fick veta hur min klass skulle se ut.
Jag är nöjd, själv då?

Musik just nu: Bara datorfläkten, Danne ligger och snarkar i närheten så

Adolescence

Läget, världen?

Just nu sitter jag och funderar på en sak....har jag verkligen varit såhär cool i 16 år nu?

Japp, idag är ingen mindre dag än min födelsedag. In your face världen!
Var bara det jag ville säga, ha så kul på min födelsedag nu, I dare yah!

Musik just nu: Rise Against - Under The Knife "follow this path of most resistance and wherever it takes us, whatever it faces and wherever it leads!"

Kick-start but don't intimidate her

Läget, världen?

Imorgon så smäller det....waaah!
Fast just nu är det fortfarande idag så.

Fick ett samtal från Curmedderino igår. Han, Jones, Densa o T-Bone skulle lira fotboll. Klart man hängde på. Jag erkänner att jag är smått värdelös på fotboll inom vissa aspekter. Kan inte sikta för fem öre. Fast att vara ivägen och irriterande har jag en talang för, så jag spelar försvar. Dessutom så måste man ju inte vara bra för att det ska va roligt, det är riktigt kul att bara spela och snacka om allt möjligt samtidigt. Sen när man kört en match så chillar man lite, snackar lite skit och driver med Transformers-filmen(som Densa tvunget skulle titta klart på innan han kunde kom, bleh). Rundar av med att Jonte råkar säga att det är normalt för en 15-årig kille att ha en pojkvän. Fniss....

Men jao, annars är allt som vanligt. Jag gör inget speciellt och Danne sover.

Musik just nu: Rise Against - Bricks "As long as we blindly obey and do exactly what they say, we'll have no one to blame but ourselves now!"

Two days and counting

Läget, världen?

Va nyss ute och promenerade lite. Jag har kommit fram till att det är roligare att gå omkring än att sitta och göra ingenting. Fast det är varmt! Väldigt ganska jättevarmt.

Det är sista veckan på sommarlovet nu. Det kommer bli jobbigt....men förmodligen rätt kul också. Dessutom så tror jag inte jag kommer behöva anstränga mig alldeles för mycket de första veckorna. Hmmm...någon som råkar veta när fäktningen börjar igen? Jag får nog ta och kolla upp det.

Musik just nu: Audioslave - Shadow On The Sun "I can't tell you why people go insane. I can show you how you could do the same"

Little Ones

Läget, världen?

Snart så....spännande.
Men iaf, just nu är det rätt dött här hemma. Maja fyller ju år idag så det är dags för småbarnskalas. Fast sa jag inte att det var dött? Jovars, för (tack gode gud) så har Maja sitt kalas på busfabriken. Tom ställen med så töntiga namn kan vara användbara ibland. De åkte precis, och naturligtvis så fanns det två omgångar tvätt hemma som ingen hade tid att hänga. Förutom jag då, och Danne om man ska va petig. Fast han sover och då är det knappast troligt att han hjälper någon alls. Poh, det finns INGEN som kan behöva så många strumpor!

Men whatev', allt jobb känns helt okej när man är klar med det. At least I think so

Igår så var det ett kollektivt födelsedagsfirande här. Förmodligen inte om man ska vara petig med vad kollektivt betyder, men det lät bra, (Eventuella klagomål skickas till [email protected]). Att säga "snabel-a" är ondskefullt och straffbart, bara så ni vet. Men hursomhelst, våran släkt firar effektivt, eftersom rätt många fyller år under ungefär samma period så räcker det med en fest. Vilket är skönt för då behöver man aldrig vara socialare än man känner för även när huset är fullt av folk.

Menmen, nu måste jag måla om taket. Cheerio!

Musik just nu:
Yellowcard - Five Becomes Four "Try and put aside, your history and pride. Maybe for one, moment in time. We'll all be on your side"

The Flight Of Time

Läget, världen?

Sitter och chillar i källaren med Dannelino. Har flyttat till lambo igen. Sista veckorna på sommarlovet. I början känns det som om det aldrig kommer ta slut fast det gör det alltd konstigt nog.

Aja, bara några dagar kvar till roliga saker börjar hända!

Musik just nu: Inget faktiskt, föreställ er nåt bra bara.

Paper Walls

Läget, världen?

Yellowcard har släppt en ny skiva, yay
!image4
Det + mina nya högtalare gör mig till en glad jag :) Världen är en trevlig plats på sistånde

Fast jag tycker fortfarande det är taskigt av min mp3 att kalla Yellowcard emo. Det är ju inte sant! Det är musik som Evanescence som är emo, lögnaktiga mp3. Fast den är ju ny så den kanske inte vet riktigt hur man ska bete sig. Har jag inte presenterat den? Den har inte lika coolt namn som min gamla Creative Zen Vision: M. Utan något så kort och måttligt imponerande som iRiver U10. image3
Fast den byter bakgrund beroende på vilken dag det är, hur coolt är inte det?

Fast om man skulle ta och återgå till dagens händelser. Igår blev jag som sagt uppkörd alldeles för tidigt för min smak och därav var jag smått död hela dan. Precis som väntat så däckade jag i soffan runt 8, vaknade några timmar senare, förflyttade mig till sängen och lyckades sova lika länge som vanligt ändå. Suck...

Nåja, har man förmågan att sova onödigt länge blir man iaf utvilad. Men det betyder ju inte att man lyckas laga mat utan att skära sig i handen. Det är tacken man får för att man för en gångs skull inte bara äter frukost istället.

Bara vanligt slappande resten av dagen. Pappa blev klar med att klä om stolarna i..jaa..numera är det ju en matsal. Så nu har vi tre ställen att äta på, vågen...typ kanske möjligtvis. Blev rätt stiligt ändå, fast det får mig alltid att tänka på Sims. Beror nog på stolarna. Tur att det inte är som Sims och att till slut har man alltid likadana stolar bara för att dom är "bäst". Isånnafall så finns det inte många sköna stolar i Sims för dedär är inte särskilt bekväma. Fast det kanske är precis som finkläder, dom är till för att vara snygga, inte bekväma. Jag hatar finkläder..

Och när folk tjatar på mina...tjaa "matvanor" antar jag. Inte bara det hela med skolmaten(det orkar jag inte ta upp nu) men när någon frågar varför man inte gillar nåt. Så okej, jag hatar fisk. Varför? Jag vet inte! Varför äter inte du själv grus? Lika bra fråga det!

Aja, sak samma. Svamlat tillräckligt nu.

Musik just nu: Yellowcard - Fighting "I said I'm okay, but I know how to lie"

Problems Aside

Läget, världen?

Jag är trött, blev väckt lite väl tidigt för min smak. Eller egentligen bara innan jag hunnit sova så mycket jag känner för.

Vill ni veta en hemlis? Jag råkade vara uppe tills runt en kanske 4 kvällen innan. Och det tog ett bra tag innan jag änltigen somnade så under sånna förhållanden kan det var oprefferabelt att gå upp 10. Menmen, det verkade ju inte vara så troligt att jag skulle få vara ifred sen. Bara att släpa sig ur sängen och försöka undvika att gå in i någon vägg.

Dannelino hade skrivit ny musik till min Ran Productions Logga. Så jag fick mixtra om den lite (vilket var smått frustrerande ärligt talat) och designa om lite. Fast resultatet i slutändan var ju maffigare än nånsin! Synd att jag inte kan lägga upp film här, heh.

image2
Baaam, baaaam, BAAAAAM, baaam...

Ni fattar poängen va?

På tal om maffigare än nånsin, idag så fick jag mina nya högtalare från dell också. Mina tidigare knastrade ju så att man förlorade livsviljan ibland. Eller ganska ofta, men det kvittar. Nu har jag nya högtalare! Åtminstånde en sak att stryka från listan av irriterande problem.

Det intressanta är att dom skickade inte likadana som jag hade förut utan några häftigare(moahahaha!)
Trådlösa högtalare, det visste jag faktiskt inte att det fanns. Och dessutom så finns det inget som fångar en riktig Ran's uppmärksamhet mycket bättre än nya datorprylar. Så det blev plötsligt mer befolkat i mitt rum. Vilket var trevligt iof eftersom jag slapp koppla in allt. Man ska jobba smart, inte hårt.

Men gudars va trött jag blir. Det är nästan så att jag får gå och lägga mig i tid.

Musik just nu: Rise Against- Boy's No Good "The boy's no good, he's a hood. He won't treat you like I would!"

Noses are for the weak

Läget, världen?

Jomenjo, ännu en dag har gått. Större delen av dagen var jag bara hemma och chillade, go figure.

Fast var o såg nya Harry Potter filmen också. Dannelino hängde också med. Alltid trevligt.
Som vanligt så har jag inte så mycket att säga om vad jag tycker. Det kan vara svårt att tolka sina tankar till en åsikt.
Men liksom visst, skulle inte kalla den dålig. Trots att det var ett ganska bra tag sen jag läste boken så tycker jag att det var en rejäl mängd som fattades.

Och bara för att du är ond och allmänt illvillig betyder väl inte att du kan flyga omkring som en knasig skugga?

Fast iof, vad vet jag? Jag är ju bara en naiv mugglare...

-Oh snap! Did I just say that?
-Well actually, you wrote it
-Sod off, wiseguy!

Efteråt så fick jag lära mig att det finns tydligen flera sätt att göra köttfärspizza, man lär så länge man lever.

Det är augusti nu, woho! Best month evah!

Musik just nu: Amy Studt - Under The Thumb "Did I ever even cross your mind!?"