Death(s)

Vi har haft dödsfall i rollspelet igen.

Och ja, jag menar dödsfall som i plural.

Men hey! Dostevskji var faktiskt inte ens nära att dö! Det var John Steele (Guldfisk) och William Marshall (Franjo) som däckade. Så copyright-infringande som det må vara så var det praktiskt taget Freddy Kreuger som var igång och dödade folk. Det var t.o.m. inne i en dröm som det hela hände.

Först så bråkade han med Dos, efter att ha skallat honom och kastat ett tårtbitsformat betongblock på honom kom Dos dock fram till att det inte verkade ha så stor effekt. Och efter att han slashat sönder Dos' vänsterarm en aning tyckte jag det verkade som en bra idé att kubba därifrån.

Sedan vandrade Dos' omkring i en oändlig drömkorridor ett tag innan han vaknade och hade lite ont. Sen i närheten låg hans polare och dog lite smått, tyvärr så har Dos' inget i medicine och kunde inte göra så mycket.



Så jaa...Fido och Mr. A|3x_hax0r hade antagligen också dött om det inte var så att Fido tydligen är varulv-ish igen och Alex är en zombie-ish.

Och Dostevskji är perfekt!

Morgondagen ska ägnas åt spelmarathon hos Uttke...ehm..."Mattias". Och om jag faktiskt överlever bilresan dit med...*suck*..."Mattias" bakom ratten så blir det nog rätt nice. Om inte så vill jag begravas med mitt PS3.

Fast ni skulle bara våga sätta fingeravtryck på det.

Side note: Jag får känslan av att jag egentligen tänker på någonting annat.


Musik just nu: Lillasyster - Umbrella
"...gonna' let the rain pour"

Morituri te salutant

Är det värt att påpeka för sin åttaåriga lillasyster att månen inte är en planet utan en måne?

Ibland undrar jag om det inte är så att jag kan vara lite smått irriterande under vissa förhållanden. Men jag förstår inte varför man ska lära folk saker som inte är sant bara för att de är små. Mycket roligare att ha rätt.

Jag rättar inte folk för att vara elak, bara för att hjälpa dem inse när de har fel. Inte mitt fel att det händer så ofta. Sen att jag ofta gör det på ett, vad man skulle kunna kalla "aggressivt nedlåtande", sätt är bara för att det ska fastna bättre. Lovar.

And now for something completely different.

D.v.s. ingenting.


Musik just nu: Crystal Castles - Knights

Close

Jag har nått gränsen för vad jag fakitskt vill kalla för trött.

Den går ungefär vid då man kan luta huvet bakåt och somna.

Men det har ju iof varit en intensiv dag.

Sömn.

Happy now? (Yes)

Jag tror faktiskt jag får acceptera min plats som jordens mittpunkt med bittra och cyniska tendenser. Det känns inte som en plats någon annan är tillräckligt kompetent och Ran-aktig för att fylla. Dock så känner jag att jag omöjligtvis skulle kunna kväka ur mig någonting cynisk just nu, så jag bjuder på en annan lustig grej istället.

En viss Mr. A|3X_hax0r länkade en kul grej till yours truly.

Och såhär slutade det. (McPwn låter tyvärr som någon av manligt kön så det blev lite ghey)

John-Bobb and McPwn
by William Shakespeare

Enter John-Bobb

McPwn appears above at a window

John-Bobb: But, soft! what light through yonder window breaks? It is the cheese, and McPwn is the Käse. Arise, sesquipedalian Käse, and totally hax0r the liek awesum banana. See, how she leans her leg upon her hax! O, that I were a glove upon that hax, That I might touch that leg!

McPwn: O John-Bobb, John-Bobb! wherefore art thou John-Bobb? What's in a name? That which we call a foot By any other name would smell as weird Dost thou love me? I know thou wilt say "like suicide and mass murder all at once." And I will take thy word; yet if thou swear'st, Thou mayst prove l33t.

John-Bobb: Lady, by yonder liek awesum banana I swear That tips behind your mom the looming terracotta pie--

McPwn: O, swear not by the banana, the totally hax0r banana, That käsely changes in its sweet orb, Lest that thy love prove likewise sweet. Sweet, perfect night! A thousand times perfect night! Parting is such squishy sorrow, That I shall say perfect night till it be morrow.

Exit above

John-Bobb: Sleep dwell upon thy leg, peace in thy hax! Would I were sleep and peace, so hax0r-y to rest! kinda will I to my sesquipedalian foot's cell, Its help to totally hax0r, and my weird foot to tell.


Jag ska försöka bli normal igen när jag kan.

Faktiskt.

Rent hypotetiskt sett.


Musik just nu: All-American Rejects - Another Heart Calls
"I'll never ask for anyone but you"

Rara Avis

Jag är förvirrad, det står inget inskrivet i min mobil för resten av veckan. Det verkar ju hända nichts. Förutom "Förintelsens Dag" men vad gör det för skillnad? Så galet som det kan låta verkar det inte vara obligatoriskt heller, vilket egentligen låter lite osannolikt.

Men nae, jag har absolut ingenting som hänger ovanför mitt huvud och vill plåga mig. Weird.

Fritid...huh.

Mat kanske.

Einkaufsbummel!


Musik just nu: Anberlin - Soft Skeletons
"Dear little girl"

He's fine, deal with it.

Asså WTF världen?

Är det förbjudet för mig att inte vara bitter och klaga på saker? Jag som trodde omväxlingen skulle uppskattas. Men det är väl ungefär som att när man går till McDonalds är man inte där för att käka hälsokost, utan man är ute efter flottig mat som skulle få varje dietist med självrespekt att begå seppuku.

(För er som inte förstod metaforen: Min blogg är McDonalds och flottig mat är bittra klagomål och cyniska åsikter)

Men jag har inget att klaga på! Jag är klar med historian, fysikprovet är inget problem, jag har fått nya trummor som funkar finfint, jag har hittat min fäktningshandske som varit borta i någon månad, jag är allmänt briljant och får MVG i allt, jag har onödigt mycket pengar, jag slutar innan kl 1 tre dagar i veckan har tre sovmorgonar och 3 timmar lunch på måndagar, Dostevskji är tillbaka och är mer perfekt än någonsin, jag ska få en PA hoodie av bror och f-ing sodastreamad cola.

Saker kunde ju ha varit värre om man säger så.

Men vi får se, det är ju faktiskt helg. Om jag inte har blivit normal igen på tisdag, är det nog dags att börja oroa sig.



Weird.


Musik just nu: Anberlin - Haight St.
"Old enought to know, but too young to care"

Succinct

Dear World.

Today was a good day.

Fuuuun times

Usch, jag insåg precis att medans jag satt och gnällde på historiarapporten så har massa andra saker smygit sig på. För att ligga bekvämt till måste jag skriva klart historian och diskussionen till min labbrapport och hitta argument till svenskan innan jag går och lägger mig. Och klockan är halv tolv.

Suuuck.

Jag vill nämligen inte jobba med historia över helgen, den har jag redan reserverat för fysikprovet.


Triumphant Return!

Guess who's back?

Dostevskji has returned to the realm of the, not really living, but the kind of people who have their skills and abilities written on a piece of paper.

I couldn't resist. After all...he is perfect!

Nu får vi se hur länge han överlever bara. När man är i närheten av folk som Guldfisk och Fido ute i ödemarken kan varje tärningskast bli ditt sista.

Hey, jag insåg precis att den nya kampanjmiljön påminner mycket om Fallout. Awesome.

I'm so great

MVG i Psykologi A.

Hurr hurr.

I'm so great.

He likes mathematics

"People appreciate compliments"

Wow, vissa människor är ju bara fenomenalt kloka.

Idag slog en på fäktningen vad om att jag inte kan integrera cosx^4

Och det är ju sant, jag har inte ens lärt mig vanliga integraler än.

Och det irriterar mig. När det gäller matte vill jag kunna allt.

Seriöst.

Visserligen så läser personen i fråga på universitetet och har lite av ett försprång...men ändå!

Huh, undrar om det finns en film/matte/naturvetenskap-utbildning på universitetet. Låter lite osannolikt.

Men nej, nu är jag klar för idag. Har redan varit tisdag lite för länge för min smak.

Onödig styckesindelning!

Boosh!


Musik just nu: Lostprophets - Last Train Home
"I wonder if you're listening"

He's not.

Jag tycker inte Barack Obama är svart.

Just sayin'.

Methinks Again

Vore det fult att vattenstämpla historiarapporten med MVG?

Methinks

Jag fick bara en plötslig tanke.

Ser lärare och elever verkligen uppgifter på samma sätt?

När man ska skriva en rapport som den här underbart mysiga historiasörjan, då är det väl egentligen meningen att man ska ställa en bra fråga och sen hitta ett bra svar. Att faktiskt komma fram till någonting.

Fast jag kan inte föreställa mig att någon elev ser det som mer än X antal sidor som måste fyllas med tråkigheter.

När jag är klar med det här kommer jag knappast känna att jag har tagit reda på vad demokrati är för nåt.

Jag skulle kunna säga vad jag tycker det är redan nu. Ordet demokrati betyder folkstyre och det är ungefär så specifik man kan vara. Folket styr över sig själva på ett sätt eller ett annat. (Bevis på att min hjärna inte funkar till sammiga ämnen, jag går direkt tillbaka på det enda konkreta bakom konceptet. Jag föredrar frågor som det finns svar på ).

Även om demokrati nuförtiden snarare har blivit det främsta vapnet för hjärndöd jämlikhetspropaganda.

Progress!

Jag gillar verkligen när problem övergår i en fas där det enda man behöver göra är att vänta.

Och med det menar jag att jag skickat iväg mina alltför icke-samarbetsvilliga leksakstrummor till lämplig destination för att någon missnöjd lagerarbetare med orealistiska planer på förtidspension ska bli tillsagd att pejla iväg ett aerodynamiskt misslyckat paket med fungerande trummor via kompetenskejsarna på Posten till yours truly.

(Err...ursäkta allt onödigt BS. Jag håller på med historian så jag är inställd på brödtext.)

Uttrycket 'yours truly' passar väldigt bra in i Svenskan måste jag säga.(I have to say it or I'll most assuredly die!) Nu när jag tänker efter är det nog 'undertecknad' som är den Svenska motsvarigheten. Fast det är alls lika klassigt.



Har konstigt nog åstadkommit lite med historian, blev lite enklare när jag bytte till en fråga med större BS-potential.

Vad är demokrati?

Nu finns ju alltid möjligheten att unsere Lehrerin säger "Eff no! Dat iz not c00l!" eftersom jag inte snackat med henne om det. Så antigen funkar det och alla blir glada eller så kommer jag antagligen mista ett MVG, fast vore det inte värt om det fick henne att börja snacka l33t-speak?

Man får ju offra sig för underhållningen.

Jag är hungrig. Vem hade trott det?


Musik just nu: Amy Macdonald - Mr. Rock And Roll
"I wish I knew you before"

He still disapproves

"En av de saker som skiljer den Athenska demokratin från de flesta av dagens demokratier är människors värde och rättigheter. Antikens Grekland förlitade sig på slavarbete, det ansågs även ofint för en man att utföra fysiskt arbete. Istället skulle man ägna sig åt fina saker som teater, politik eller sexuellt umgänge med små pojkar. I dagens samhälle finner man pedofili lite svårsmält och högst straffbart, men hos de gamla grekerna uppmuntrades det. Det är uppenbart att den absoluta moraliska necessiteten till rättvist styre är homosexualitet och aristokratiskt pedofili!!"

Nejnej, jag har inte hakat upp mig på de gamla grekernas fritidsnöjen.

Den sista meningen kommer tyvärr antagligen inte med i den slutgiltiga versionen.

Cor Cordis

Jag vill verkligen inte jobba.

Verkligen inte.

Fast jag kan inte ta det lugnt.

För jag måste jobba.

Fan, orka verkligheten.

R.I.P. Phoenix

Två.

Två rollspelstillfällen lyckades min karaktär överleva.

Third time's a death sentence.

Kort sagt, först vandrade några mil och frös halv ihjäl påväg över ett berg. Sedan utsattes han för extrema doser radioaktiv strålning så han fick ligga och kräkas ett tag. Och slutligen när vi skulle ta oss därifrån så lyckades Guldfisk krocka med bilen. Som tyvärr var en pickup, och tyvärr så befann sig min karaktär på flaket.

Han flyger rätt fram, dänger i asfalten och ligger där och blöder ett litet tag innan han dör.

Ouchie.

Så nu får jag göra en ny karaktär.

(Jag funderar på att vara lite fantasilös och göra Dostevskji igen. Han är bara en sån rolig jäkel att spela.)

Eller som Dos själv skulle säga: "Han är perfekt!"

Hatred

hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata

Jag gillar inte historia.

Det är tur att man måste läsa samhällsvetenskapliga ämnen så man inte kan komma undan med att bara studera saker man är intresserad av.

Det kommer sluta i en jävla psykos om jag måste göra fler arbeten om demokrati.

Hadouken!!!

Undrar om man får überskills automatiskt om man är Japan?

Antagligen, måste vara ninja-genen.

Untergang

Dammit, world! Enough with the being serious!

Seriously, it's unnerving!


Wht?

Tsdg tg mn vklr. Jg trkmmr snr nr jg hr ftt tllbk dm.

Bsh!

Bläh

Historiarapportarbetesgrejmojängen ska tydligen vara klar nästa vecka.

Bläh indeed.

Ingen som råkar veta något om vad som hände på Kuba under medeltiden?

Kuba är coolt, men det var inte så länge sedan det faktiskt blev coolt så jag vet inte om det finns nåt nämnvärt att säga om de mer gångna tiderna. (De är mer gångna för att det var längre sedan de gick och därav har de gått längre).

Okej, nog för att man kan försöka vara lite kreativ med språket, fast nu blev det ju ändå bara löjligt. My bad.



That's funny. And disturbing.

Nah, it's really just funny.

Edit: 400th post. W00t!

Maybe You Are

Mayyyyyyyyyyyyybe

you'll think of me

when you are all alone

Ah, memories.

Det irriterar mig lite att det finns folk som spelar Fallout 3 och tänker "Fallout is awesome!". För Fallout 3 är inte Fallout. Fallout 3 är Oblivion with guns.

Det är inte ett dåligt spel, det är rentav ett väldigt bra spel. Men det är inte Fallout.

Om man spelar Fallout 1 eller 2 så förstår man vad jag menar. Fast nu har jag skrivit 'Fallout' lite för många gånger så det är bäst att byta ämne.

Jag hatar när folk skriver your när de menar you're. Hemskt.

Hemskt...

TV just got weirder



Wow. Big Brother + Fear Factor + Spel.

What the hell were they smoking?

Och inte för att vara nedlåtande men "teh best gamer EVARR" sitter nog i en källare och är inte snygg nog att få vara på TV

Hurr hurr?

MVG i Rörlig Bild A.

Hurr hurr.

Win!

World Premiere!

Aha! Victory!

The World Of World is now available for everyone to see!

And I suggest you do so.

[Part 1]                   [Part 2]

Watch in high quality, otherwise it's just a damned blur.


YouSuck



Hata YouTube, work DAMMIT!

Ella-ella-eh-EH-EH?!?

Jag tycker faktiskt om den låten, med vissa förbehåll, den "vanliga" versionen irriterar mig av någon anledning.

Fast om man filtrerar låten genom några svenskar försvinner tydligen den irriterande delen.


Who knew?

Men jo, vid det här laget har nattens sömnbrist hunnit ifatt mig. Så glad att jag redan gjort klart psykologin. Fast så skicklig som jag är har jag lyckats tappa bort just det pappret jag behöver, alla onödiga har jag fortfarande jättebra koll på. Blerh.

När vi ändå snackar om jätteskickliga bravader från min sida. Hur svårt kan det vara att få tag på ett par skosnören? I min naivitet antog jag att det borde finnas på ungefär samma ställe som deras kusiner skor håller till. Men ack nej, med undantag för sno snörena ur någon sko fann jag inget sätt att införskaffa dessa ofta förbisedda men fortfarande viktiga hållare av skor. Antingen är världen dum som vanligt eller så är jag konsumeristiskt handikappad.

Bleh.


Musik just nu: Lillasyster - Umbrella
"...it's raining!"

A New Quest

I do apologize for being a bit boring as of late.

Antar att jag inte har så mycket att klaga eller gnälla på. Även om jag är rätt hungrig. Och youtube fortfarande inte vill funka. Och Vanilj påminnde mig precis om att det brukade finnas nåt så underbart som Vanilla Coke här i Sverige.



Det verkar vara en av de sakerna som man antingen hatar eller älskar. Yours truly är en av de senare.

Jag tror jag måste påbörja en jakt för Vanilla Coke! Who's with me?

Well, fine, I don't really like you people anyways!


Musik just nu: Span - Better Believe It
"...you're my new favourite!"

Two Hours

Because that is roughly the amount of sleep I have had today.

Men hey, sömnbrist är ungefär synonymt med att vara vaken för mig så jag klarar mig nog.

Särskilt när man nyss har varit på Bishops och ätit brugare. Hurr hurr. Bäst att passa på medans man fortfarande kan tugga, var nämligen hos snälla doktor tandläkaren idag. Så nu har vi några dar av "jag svälter ihjäl men dör hellre än tuggar på nåt". Samtidigt som vi börjar skolan igen. aWsm!

Idag har mästerverket World Of World blivit helt färdigt med musik och allt. As of now håller jag på och laddar upp den till allas våran youtube. Går inte fort dock, men det vet jag bara för att den inte är klar. Uppladdningen verkar vara lite blyg och inte vilja dela med sig detaljer över hur det går. Och om det går överhuvudtaget. Men jag återkommer när det är klart.



Now that's commitment.


Musik just nu: Millencolin - Detox
"You're not ready for detox. Turn on the radio!"

Who cares?

My name is golden, but you call me pale

oh crap, here he goes again.

I know I get what I give
Since I don't feel too good,
guess I don't give much

yeah that's great, but I don't think anyone
cares that you're listening to Millencolin

I'm losing you for a big smile on my face
you're nothing new and not hard to replace

I'm pretty sure you've done all those three before, are you even trying anymore?

We'll tell you who you are. Tell you that you're close but no cigar.

'No Cigar*? Yeah, you've obviously never brought that one up like three times already. Nice going.

I mean, do you honestly think anyone cares?

No, but I don't care if they care.

Isn't that even worse?

Well, I don't care if you care either.

But I'm you..?

...I don't care if I care!

Now you're just being ridiculous...go to sleep, you jerk!

NEVARRR!

What on earth are people going to think when they read this?

I don't c- fuck you...

Press Release


Popsosykokolologogi

...I'll do my scientific best to command your fleet

Det är intressant hur motiverad man kan bli till att göra saker när det är för att undvika att behöva gör nåt man verkligen inte vill göra. Idag hade jag bestämt mig för att jobba med psykologin. Och plötsligt så verkade det som en jättebra idé att plocka undan tvätt, städa rummet, ta ut soporna och sen ta hand om all disk i köket. När jag satt och lagade en legobil som ligger och skräpar vid datorn tycke t.o.m. jag att det började bli lite för löjligt.

Så jag tog mig i kragen och jobbade lite. Jag skulle gärna vilja säga nåt i stil med "Phew, nu slipper jag iaf den skiten" men tyvärr är jag icke klar än. Skrev bara klart utvecklingspsykologin. Och eftersom man skulle skriva så "engagerat" och "intressant" som möjligt hatar jag mig själv en aning nu. Att låtsas att man är bisarrt intresserad av området är enkelt men ack så själsdödande.

Bleh, jag saknar mitt PS3...

How I roll

...and we don't disappear just because your eyes are shut

Läget, världen?

I speak to you from the distant future of 2009. We have flying cars and robot servants.

As well as webcomics.


F-yeah!

Ripped from wikipedia's page for Cynicism:
On the other hand, the Oxford English Dictionary suggests as the usual modern definition (per cynic): showing "a disposition to disbelieve in the sincerity or goodness of human motives and actions" and a tendency "to express this by sneers and sarcasms".

Now that sounds like someone I know...



Jag borde jobba med psykologin.

Jag vill inte jobba med psykologin.

Jag tror jag lägger mig nånstans och chillar lite istället.

Boosh!


Musik just nu: Die Toten Hosen - Ich Bin Die Sehsucht In Dir
"ich bin die Hoffung und du stirbst mit mir"

Awesomation Complete

World of World är klar! Nu ska bara min lata bror fixa soundtracket och sen kan man utan förbehåll kalla det för ett fullständigt mästerverk.

Så tyvärr, just nu kan jag inte bjuda på någonting nytt när det gäller filmen.

Men PFSC finns det ju.


Jag är rätt trött...

Lol, det är ju 2009 nu. Ofta.


Musik just nu: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad
"...out of my life, out of my mind"

Ring, klocka, ring!

fuck you

Err..jag menar Gott Nytt År