Home Sweet Home

..just try and say "no" to those eyes

come on, we'll just have to save the world from the inside


Borta bra, hemma König l33t-hax.

Gone Away

Återigen världen har jag nåt deppigt att förtälja. Imorgon så sticker Der Ran iväg till Barcelona (som jag är ganska säker på att det ligger i Spanien?). Har inte full koll på när jag kommer hem igen men det är innan helgen, så det är ingen idé att ställa in alla fester. Or like, whatev'.


Bara jag som tycker nåt är fel?

Så jaa...käse?



Lol.


Ran out!


Musik just nu: t.A.T.u - All About Us "They don't know, they can't see.."


I Heart You Not

Gomorron, världen. Fint väder va?

Igår bestämde jag mig för att äntligen avverka Kingdom Hearts 2. Tog mig runt 5 timmar

5 timmar som jag aldrig kommer få tillbaka. Spelet har vissa problem, vissa grovt irriterande, vissa bara korkade. (I sense a list coming on)

  • Fuck you AND your damn heart!
    Om jag måste lyssna på ett bögigt tal om hjärtan till så kommer jag att börja ha sönder saker. Hjärtat är bara en konstig muskel som pumpar blod, det kan vara bra att ha ett, agreed, men that's it. Och när vi ändå håller på, vet ni hur ett hjärta ser ut egentligen? The answer might surprise you. Spelet heter Kingdom Hearts...I GET IT! Håll bara käften och låt mig cutta dig.
  • Retards 'R' Us
    När spelet konstant antar att man är allt från mildt till radikalt efterbliven blir man ganska snabbt irriterad. Så fort det kommer några idioter och vill bråka så kommer det fram en ruta längst upp till vänster som kort och gott säger "Kill them, you moron!". Men wow det säger du inte? Och sen är alla så grovt övertydliga, jag behöver inte höra vilken dörr ni vill att jag ska gå in i 5 gånger. Det är vanligtvis den enda jefla dörren i rummet ändå.
  • It's a small world(s)
    Jag fattar att dem ville ha med fler världar än i ettan, och det hade dem. Men när varje värld består av ca 4 zoner kanske det inte riktigt är en bra idé? I ettan kände man åtminstånde en gnutta tillfredställelse när man klarade en värld. Numera är det bara "whatev's".
  • When I say "button" you say "mashing"
    Allt kan lösas med att dampa på en knapp eller en annan. No exceptions.
  • Cheap ≠ Hard. Cheap = Ghey
    En svår boss ska inte vara en feg boss. När man har nån jävel som hoppar omkring och gör skada över hela banan kan man inte göra nåt annat än att bara ta smällarna och vänta tills han är klar. Eftersom som man är smidigt som ett kylskåp kan man inte göra nåt annat än att hoppa upp i luften. Fast där tar man också skada såklart. Vissa saker är helt enkelt skumma. Varför kommer det eld ur marken rent spontant när jag jagar nån jävel? Nåt sånt såg iaf inte jag i Lejonkungen.
  • Be yourself, dammit!
    Jag vill inte transformeras till en hund eller nåt annat dumt skräp bara för att bli sämre på allt. Sluta krångla och låt mig cutta folk som jag brukar göra. Det är ännu värre när man ska göra massa mysko skit för att döda en boss. Okej, så nu fick jag spela som min polare som hade 2 hälsa kvar istället för min egen bra karaktär som faktiskt kan göra nåt. Jaha, jag kan visst inte heala mig heller. Och där dog jag. Och nu måste jag börja om. Tack så mycket!
  • Stop making friends!
    När man är läskigt trevlig mot varenda jäkel man träffar (inklusive folk som försökt döda en X antal gånger) är det bara fjolligt. Man kan inte tycka om alla, verdammt! Och ni har träffats typ 2 gånger, sluta betee er som ni gick på samma dagis.
  • Hands-off operation
    Cutscenes HELA tiden. Istället för MGS4 som har långa men bra cutscenes lite då och då kände de tydligen för att ha assy cutscenes konstant. När alla har typ max 3 ansiktsuttryck och samma djup som en tesked är jag inte så intresserad av att lyssna. Dessutom så agerar alla som 7-åringar.
  • I don't need your help, jerk!
    Varje gång man skulle kunnat få slåss mot nånting som vore kul kommer någon idiot och "offrar" sig. Onödigt much? Och så händer det typ att man blir omringad av några töntar och helt plötsligt tycker alla "OOMGZ! We R teh screwed" Wtf? Alla fienderna dör ju av ett slag var. What's wrong with you?
  • The force is strong in this one
    Sista bossen hade lasersvärd. WTFBBQ?
Nu ska vi bara klara FFXII också


Musik just nu: Katy Perry - I Kissed A Girl "I kissed a girl and I liked it"

Last Impressions

Vad man än har sett, hört och upplevt är en sak säker. Världen är fortfarande dummare än du tror.

Det senaste beviset på detta är en viss guide...(props to Dr G.Ravity for bringing it to my attention)

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja...men några favoritdelar har jag.

  • Avskedsbrev - Rabbla inte på i långa, tröttsamma eller oförståeliga meningar. Håll det kort, koncist och intressant. (wtf?) Starta gärna några dagar innan(är självmord nåt man planerar i kalendern?) så du tänker klart. Ett handskrivet brev ger ett mycket mer personligt intryck, undvik klichéer som "Hej då grymma värld" och "ingen förstår mig", var ärlig och säg inget du ångrar senare(Yeah, that's not stupid at all). Kolla efter stavfel(här håller jag med, att behöva rätta ett avskedsbrev vore lite udda), du vet aldrig vem som kommer läsa ditt avskedsbrev.

  • Kläder - Vad vill du att dina vänner, familj eller sjukvårdspersonal som upptäcker dig ska få för intryck? (nog för att folk bryr sig för mycket om vad andra tycker...men hallå?)

  • "Dem mer rutinerade självmordsbenägna som har flera misslyckade självmord bakom sig, har större chanser att lyckas, än nybörjarna och debutanterna." (här förstår jag inte logiken, tydligen så är de ju rätt dåliga på det. Jag måste säga att om man misslyckas med att begå självmord är man rätt jävla sorglig. Är man dum nog att göra det kan man åtminstånde göra det ordentligt.) *Insert moral outrage here*
Jag tycker vi avslutar där. Men fatta vad lång skiten är, jag vet inte om jag skulle vilja träffa den som skrivit skiten. (yes, I am insulting your work. Deal with it) Varför krångla så mycket? Hade jag skrivit den hade det blivit ungefär såhär:

Ran's über-suicide guide
5 easy steps

Step 1: Make sure you are stupid as hell.

Step 2: Be stupid as hell

Step 3: Get a gun

Step 4: Get a bullet

Step 5: Pick a guess..


Men vet ni vad som är helt oförlåtligt?

"..tecknat en livförsäkring och tar självmord..."

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!

I hate you, world. I really do.


Musik just nu: Protest The Hero - Turn Soonest To The Sea "...put some plastic in your tits, and you'd look better as a blonde"


Doh...

I don't want to go to sleep, dammit! It's boring as hell!

Giant Bomb = Giant Boom

F-Yeah!

Epic in its awesomeness, awesome in its epicness!

Authors note: Rostade mackor och cider passar förvånansvärt bra ihop. Who knew?

Bescxhzamel?

Läget, världen?

Just nu har jag exakt 21 minuter och 15 sekunder till övers. Eller vafan pratar jag om...jag har cirka 2 veckor till övers. Men om 21 minuter ska jag titta till min Lasagnette. Det är snabbmatsvarianten men det är ju smaken som räknas. Självklart är min überhax-lasagne godare, men har man i massa sprit i det hela är det inga problem.

Tydligen så har alla inte full koll på skillnaden mellan lasagne och lasagnette, så jag tänkte avvara några sekunder och bokstäver till att förklara.

Lasagnette: Köttfärssås blandad med pasta
Lasagne: Köttfärssås i lager delade av pastaplattor med bechamel sås.

(och ja, jag behövde googla för att kunna stava till det. Jag stavade rätt direkt ändå. Hax!)



Penny Arcade äger. Inse!

Ran out!


Musik just nu: Flyleaf - I'm So Sick "Makes me feel, worthless, hopeless, sick"

Jack Thompson Was Right!


Rock Hero? Guitar Band?

Jag vet att jag vill ha antingen Guitar Hero 4 eller Rock Band 2...fast det är knepigt att bestämma sig. Förut när Rock Band bara var mycket bättre var det ju uppenbart vilken som var värd att skaffa. Fast nya Guitar Hero är ju egentligen Rock Band så.

Som det ser ut nu är jag mer intresserad av Rock Band 2. Av en simpel men väldigt bra anledning.

Rise Against - Give It All

Där har ni old school Rise Against

Det här är för övrigt sista dagen av E3. Som tur är har det varit mycket om de tre spel jag är mest intresserad av för tillfället. (Fallout 3, Far Cry 2, Resident Evil 5). Självklart massa annat skoj också. Som den här trailern:

Spelet är ju bara whatev', men jag gillade musiken. Galna japaner. Vet inte om jag tycker att zombies borde gå omkring i underkläder.



Musik just nu: Tiger Lou - The War Between Us "..and you know how it feels, so you learn to forget"

Chad Vader

Även onda vandrande plåtburkar har syskon, y'know

aWsm!

Fun Fact: Han som gör rösten till Chad Vader gör faktiskt rösten till Darth Vader i Force Unleashed. Cool, huh?

Falling Out & In Love

OMFG!

Älskar E3..

Whoa... jag vill gifta mig med E3 och starta familj..

Jag vet nästan inte vilket spel jag är vill ha mest. Fallout 3 verkar ju som exakt den sortens spel jag vill ha, och så är det Fallout ffs! Fast RE5...co-op och zombies är en jävla bra kombination (dessutom: Brud + Vapen = nais). Och båda spelen ser ju bara guld ut.

Inser ni vilken underbar tid vi lever i?

Visst, jorden håller på att gå under och lite annat pjosk. Men det är ju petitesser, tänk bara vilka spel som finns!

Waugh! aWsm!



För övrigt så har jag bara lirat Brawl hela dan idag. Haxade både Big-D och Curmedderino större delen av tiden, fast nu är jag ju bara normalbra och ingen mästare som på N64. Lite udda. Men hey, vi är på gång. Om jag bara lyckas lista ut varför jag snubblar hela tiden så ligger alla illa till. Ike FTW!


Ran out!!!


Musik just nu: Eric Clapton - My Father's Eyes "Where you really so far away?"                

It's where your heart is

It's good to be home.

A Fond Farewell To A Friend

Hello world,

I'm going to tell you something, and I just want you to know, if you want to cry. That's okay.

Imorrn så åker Ran bort ett tag till det berömda mullhyttan. No worries, om jag inte förlorar några extremiteter kommer jag tillbaka om en vecka ungefär. Som det teknologiska utopiat som mullhyttan är finns det tyvärr inget internet, vilket innebär att min stackars blogg kommer vara mindre aktiv ett tag.

Så när ni blir uttråkade får ni hitta på nåt annat sätt att slå ihjäl tid. I heard drugs are fun

Anyhow. Jag tittade nyligen på en film som mina "jobbkamrater" (lol) rekommenderade. Men sen, drygt 2 minuter in i filmen upptäckte jag ett stort problem..

Kristin Kreuk..

Jag tror inte jag har nämnt det tidigare...men jag hatar Kristin Kreuk. Främst av två anledningar.

Reason 1: Lana i Smallville

The most whiny and annoying bitch ever. Hon lyckas sabba varenda scen hon är med i genom att vara ett sånt gnälligt emo. And she never dies!!! Hon @$%&!#" runt med allt och alla och kan fan aldrig bestämma sig. Dessutom gör hon självaste stålmannen emo, if it wasn't for this bitch, he could move on with his goddamn life! Sheesh.

Reason 2: Ett tomt skal

Krinstin Kreuk har ingen själ. Hon sålde den till satan när hon var med och skapade detta monster.


Bitch..

Det roliga är att man kan se precis när hon inser vilket skämt hon har blivit. Ni kommer se det. Jag behöver inte säga mer om det här. I hate her.

Som tur är visade det sig att hon var en bitch i den filmen också. Så den gick bra att titta på.

And on that note, I bid thee farewell!

Ran out!


Musik just nu: Yellowcard - Space Travel " Wake up, walk out tonight. Cause she don't care if you're dead or alive"





A Risk

Läget, världen?!?

Moi är äntligen ledig och fri att slösa bort på vilket sätt jag vill. W00t!

Sista dagen på jobbet spenderades med att spela Risk i x antal timmar. Måste vara roligaste dan hittils. Alla höll på och bildade massa pakter och tvivelaktiga allianser medans mina tappra lila soldater väntade tålmodigt i Australien och Afrika. I äkta mig-anda så ingick jag inte i några allianser, de lila männen slåss endast för sig själva! Att sammarbeta är inte riktigt min grej, allow me to explain. Ett gynnsamt sammarbete har jag inga problem med. Fast om det känns som om någon tynger ner mig och att jag skulle klara mig bättre själv, då vill jag bara bryta loss.

Sig själv kan man ju alltid lita på. Särskilt när man är Ran.

Men om man återgår till Risk lite grann. Det bildades två sidor(röd & blå mot gul & svart) som låg i lite av ett dödläge mellan nordamerika och europa. Den lila krigsmaskinen vilade i södern och väntade på att de andra färgerna skulle försvaga varann. And so they did. De lila ansamlade en strike force, dold i den afrikanska försvarslinjen. Sedan, när rödingarna flyttade försvarstrupperna till fronten, så drog dem in i Europa och Asien och skar av styrkorna på mitten samt stoppade de extra förstärkningarna.

De blåa trupperna drog sig tillbaka från Asien och försärkte försvaren i Europa. Rödingarna slog till hårt mot Kamtjacka, de svartas näst sista men starkaste punkt. Anfallet misslyckades och båda armeérna utplånade varandra. Med två nationers styrkor så gott som förbrukade, mobiliserades det indonesiska försvaret som hållit Australien säkrat ända sen dess erövring.  De lila männen kämpade tappert och länge, men till slut föll det sista röda territoriet.

Detta fick de gula trupperna att slå till mot det blåkontrollerade och hårt befästa Europa. Ingen hade ett riktigt övertag med de gula trupperna växte snabbare än de blåa, och det skulle innebära att kriget inte skulle vara så länge. En handfull trupper från det afrikanska kompaniet av den lila armén slog till mot ett nedprioriterat sydamerika och tog över kontinenten. Fast de gula trupperna befann sig vid fronten för slaget mot de blåa och kunde inte slå tillbaka med tillräckligt mycket kraft.

Sedan hände nåt intressant, de gula trupperna förrådde de nätt och jämnt levande svarta trupperna vilket ledde till total utplåning.

Då visade det sig att det var Eriks (gul) uppdrag att utplåna David (svart) så tekniskt sett så vann han. Lagom sneaky. Men såklart kunde vi inte sluta här. Nu handlade det om att ta över världen!

Det lila försvaret i Sydamerika besegrades och fienden kom så långt som till Afrika. Men den större delen av förstärkningarna skickades till Europa, båda sidorna led stora förluster. En skadad lila armé iscensatte sedan den största kuppen hittils. Styrkor spridda över flera kontinenten slog mot fienden på flera fronter. De blåa trupperna drevs från Asien och genom Kamtjacka kunde de lila trupperna anfalla det gula huvudkvarteret Nordamerika genom bakvägen.

Efter det så nötte de blåa och gula soldaterna ner varandras styrkor tills alla trupper var utspridda och försvagade. Men de lila ägde flest landområden och fick därför mer trupper än de ständigt krympande gula och blåa nationerna. Efter mycket kämpande fram och tillbaka fanns endast de tappra lila männen kvar. Booyah!

Så jag förlorade, men jag erövrade världen. Alla vet ju att det är det som gäller ;)

Damn, långdraget much?


Musik just nu: Yellowcard - Two Weeks From Twenty "I don't understand why you're leaving, she said, but I hope you're gonna ask me to wait"

How To Love? SRSLY?

Warnings!

  • You must love yourself before you can love another

Wikihow är lite konstiga ibland


Fail?

Ehm...anyway. Det är tomt här just nu. De båda som brukar vistas häromkring vanligtvis tycks ha åkt till USA. Hoppas det inte var nåt jag sa...

Wohoo! FF! Party! Eller njae, jag nöjer mig med att låna jätteteven ett tag istället. Boosh!

Sista dagen på jobbet (för tillfället) imorrn. Ska ju tillbaka vecka 32 men det är ett litet tag tills dess. Hax!

Så snart, mina vänner, kommer jag sitta hemma och klaga på att jag inte har nåt att göra precis som ni.

Boosh!


Musik just nu: Red Hot Chili Peppers - Snow "..but I need more than myself this time"

No hands!

dance, fucker, dance! I never had a chance

hit 'em right between the eyes!

BOOM HEADSHOT!!!

Det verkar som om jag blir mindre comprehensive när jag är på bra humör. Tur att det inte händer så ofta kanske. Men jag har fortfarande lite ont om låtar som passar för min nuvarande sinnesstämning. Förslag är välkomna.

Men anledning till att åskmolnet ovanför mitt huvud är frånvarande har mycket med att jag är bara en dag ifrån att vara ledig att göra. En fredag tom!. Och jag ska migrera totalt 8 dokument imorrn (För då hamnar jag på 200 jämnt)

Hmm...I just got word that vi firar mormor idag. Så det blir ner till lambot.

Boosh!


Musik just nu: Tetris Happy Hardcore Techno "Let's play some tetris, motherfucker"


Roll for initiative!

Not really no.

What's wrong with all of you!?



                                                                     dance, fucker, dance!

Checking for update data
Please wait


FAIL GET!!
Right?


"det kallas tvivel, det där som stör.."
men jag kallar det BOOSH!