Quote Of The Day!

(angående om huruvida stekpannan har AIDS eller inte)

"Såklart den har AIDS, den är ju svart!"
                               - Vanilj

Lulz.

Apathy doesn't care

Ibland blir jag imponerad av min egen likgiltighet.

Mycket som blir enklare än vad man skulle kunna tro.

Att vara avtrubbad is the shit. Thank god for violent video games!



Hey! Detta kan vara sista gången jag sitter här och bloggar. Weird.

Dead Serious

Om jag inte får en jävligt bra anledning, då kommer jag bli jävligt arg och göra något jävligt drastiskt.

Oroa er inte världen, det har inget med er att göra.

Bara lite irriterad på vissa psykotiskt "principfasta" idioter med korkade principer.

these colours don't run

0 < X < WTF


Blogs will never hurt me!

S'up, världen?

Jag skulle kunna lägga mig i den fina debatten jag startat, men det skulle förta underhållningsvärdet av det hela. Hursomhelst har jag redan lagt fram min åsikt.

Men jag tycker det är lite gulligt att ni bryr er så mycket om vad andra säger och tycker.

'
Så snäll som jag är så besparar jag er historier från rollspelet, även om det har varit riktigt riktigt riktigt lömskt på sistånde. Och Dostevskji har varit mer perfekt än vanligt. Nu ska vi bara se om jag och Vanilj lyckas överlista Gud.

Skola snart, blääääh. Ska bedöva smärtan med en dos internet.

Word!

Side note:
Angående respektfyllt/respektfullt. Jag vet inte om det var en malplacerad tangenttryckning eller nåt annat kul (hursomhelst känner jag mig inte särskilt förstörd över det) men jag förväntar mig inget annat än att folk påpekar när jag, mot alla odds, faktiskt klantar mig. Även om man ofta behöver vara rätt skillad för att se de felen. Nice going, bror.


Musik just nu: A Perfect Circle - Rose
"I am! I will!"

Oh snap!

"Andreas Ran. Sluta tycka att du är så mycket bättre än alla andra. "
- "Anonym"

Kekekekeke ^^


Det kanske är meningen att jag ska skämmas eller ifrågasätta min självbild på något sätt, men jag skrattar mest.

Vet ni vad? Ursäkta att jag inte har adopterat den svenska "jag kan ingenting"-mentaliteten. Ursäkta att jag inte förnekar mina egna förmågor. Ursäkta att jag inte är för lagom för att påpeka andras brister. Ursäkta att jag inte har nåt emot att tycka att jag är bra.

Sålänge man sitter fast i den mentaliteten där självförtroende kallas arrogans och ingen får vara bättre än någon annan, ja, då tycker jag att jag är bättre än dig.

A Modest Proposal.

Är det bara jag som tycker att alla argument, åsikter och liknande faller platt om språkliga fel är närvarande?

Jag tycker nästan man borde införa något i stil med körkort, fast för skriftligt språkbruk. Folk som verkligen inte kan använda språket ordentligt kanske inte borde få använda det. I tal svider inte språkmisshandel lika mycket, så där kan folk få vandalisera bäst de vill (det kan liknas vid språkets Ryd) Men skrift, där varje fel bevaras och, sakta men säkert, förtär själen hos eventuella språkkunniga, det är välsignad mark där dessa språkliga hädare icke bör få träda.

Så innan en individ har bevisat att denne kan bruka sitt modersmål (och ev. andra språk) på ett respektfyllt och propert sätt, är det förbjudet att skapa egna texter. Man får fortfarande skriva av något som en vettig person med lämplig licens har skrivit.

Annars kan man bara skippa facistregimen och BYTA UT SVENSKUNDERVISNINGEN I SKOLAN TILL NÅGOT VETTIGT ISTÄLLET FÖR LITTERATURHISTORIA OCH REFERAT AV ANALYSER AV SAMMANFATTNINGAR AV SAMMANFATTNINGAR!!!

Seriöst, jag lider fortfarande av att en fjortis på lunarstorm skrev "insinativ". Hur svårt kan det vara att stava till "initiativ"?

Suicidal Imbecile!

You're lying to yourself again,
Suicidal imbecile!


Boosh! Jag gillar verkligen den låten, kan vara för att den låter allmänt bra, kan även vara för att den säger "Sluta vara så f-ing emo!". Sånt gillar vi, för ingen gillar emos.


Subtlety is key.

Hmm...ska jag fortsätta gnälla på emos? Jag kommer att tänka på nåt om att man inte ska sparka in öppna dörrar. Kan ta och hämta nåt att gnaga på och fundera på saken. Om nom nom.

Nepp. Det får räcka så. Om man ger dem uppmärksamhet är det ju dem som vinner, och så kan vi inte ha det. Vi vill ju inte stödja uppmärksamhetsjunkies och deras idioti. Ska man stödja idioti kan man lika gärna ringa in till Lyckochansen, klicka på internetannonser eller kommentera bilder på bdb. (Om någon känner sig träffad får ni, för all del, ta det som en förolämpning.)

När vi ändå håller på. Facebook = AIDS. MySpace = AIDS. (Finns det inte något mer jag ogillar? Jag skulle säga Lunarstorm fast det är väl ändå underförstått?)

Jag är ingenting om inte provocerande.

Sooo...what else is new?

Om någon känner att de innehar några spår av humor kan man ju alltid kolla in detta. Alla andra kan försöka vrida sönder vattenmolekyler eller nåt.


Musik just nu: A Perfect Circle - The Outsider
"Narcissistic, drama queen, craving fame and all its decadence "

Not funny.



Man kan skämta om saker som AIDS, rasism, antisemitism, misslyckade utbildningssystem, folk som skadar sig, homosexualitet, religion, självmord och världssvält...men kom igen. Det där är bara sorgligt.

Checkmate!

You're all or naught,
I don't need what you ain't got.


What up, världen?

Nu bara för att det är lov och min stackars hjärna kan fokusera på saker som inte man inte behöver skriva labbrapporter om så slog det mig att man skulle kunna gräva fram ett gammalt par högtalare ur källaren åt min stackars dator.

Jag har redan pajat en uppsättning högtalare och mina hörlurar, så det började bli lite knepigt att få datorn att förmedla ljudvågor på ett praktiskt sätt. Men nu har vi ju, som sagt, löst det problemet.  Så oerhört spännande, eller hur?

Heja mig!

Blir spännande att se om jag överlever två veckor i lambot igen, det brukar ju vara ganska nära ögat. T.ex. om man går till konsum efter kl 8. Farliga grejer.

Boosh. Borde jag känna mig elak för att jag spelar shack med min lillasyster och sätter henne i shack matt?

Jag är dålig på att förlora med flit.


Musik just nu: Goo Goo Dolls - Big Machine
"...swallow all your bitter pills, that's what makes you beautiful"

WHAT.

Hamstern dog.

Och jag som inte ens har någon hamster.

And we're done!

LOV!

M.L.L.L.K

When push comes to shove


Martin Luther Luther Luther King.

5000 mol/mol

Something wicked this way comes...


BOOM! HEADSHOT!

Life favours the prepared.

Bläh bläh bläh.

Jag fick ett till "gaah, ofta jag spenderar en fjärdedel av mitt liv fast i en rutin för att förbereda mig för att spendera resten av livet i en annan rutin" -moment. Antagligen är det mest en manifestation av den smått oigenomtänkta drömmen om att leva i en oas av fritid och spel.

Om man känner mig lika bra som jag gör så vet man dock, att impulser av det slaget oftast uppstår strax innan en längre ledighet och jag börjar vänja mig för mycket vid tanken att få ägna mig åt det jag vill göra istället för det jag borde göra.



Kekekekekekekekeke.

straight through the world's own idea of itself!

Hur ska man med gott samvete kunna åta sig  X antal år till av undervisning efter gymnasiet? Det är ju rimligt om man tänker på hur världen faktiskt fungerar, men lite spontant känner jag ändå: Räcker det inte snart? Jag har redan ägnat hela mitt nämnvärt medvetna liv åt det här. Vad är det för mening med att förbereda sig så mycket om man aldrig gör nåt annat än förbereder sig ännu mer?

Men, som sagt, jag letar nog mest efter en ursäkt att sitta och spela spel istället för att nicka och le tills jag får MVG. (Gudars, det där blev ett smärtsamt rim)


Musik just nu: Anberlin - There Is No Mathematics To Love And Loss
"...fire can make a conscience clean"

A Bad Feeling About This...

...I have one.

Seriöst, det känns som om någonting ska gå helt åt skogen.

Kanske bara för att det snart är Tisdag. Bläh.

Valkyria Chronicles


Valkyria Chronicles GET!!!

Hooray for racism!

cake, you say?

THE CAKE IS A LIE!

Som erfaren realist (ev. pessimist) är det lite oroande när världen inte suger. Av någon bra anledning känns det som om grundtillståndet ligger under nollstrecket, som i att världen aldrig är trevlig utan en anledning, och utan vidare provokation så återgår den förr eller senare från König l33t-hax tillbaka mot no-rush ghey. Negativt Y-värde.

(Jag inser att termen 'no-rush ghey' kan tyckas vara svår att härleda till logik, så jag tänkte ta mig friheten att förklara. 'No rush' är en tid i början av en match av ett RTS (strategispel, för er vanliga dödliga) då man inte får attackera. Det är för folk som inte kan göra flera saker samtidigt eller som lider av en slående imkompetens när det gäller att hantera motgångar.)

(Parenteser (i parenteser) is the shit)

Käse!



Jag tycks ha fastnat på rasism. Kewl.


Musik just nu: Breaking Benjamin - Away
"I see you, cause' you won't get out of my way"

*A post*

tell me what you know,
            tell me what you've gone and done now!


*Ologiskt påstående*

*Utdragen förklaring*

*Smått lustig retorisk fråga angående påstående*

*Bild av underhållande slag*

*Avslutande sarkasm*


Musik just nu: Nickelback - This Afternoon
"...we barely get by, but have the best times."

Racism. It's funny.




Lulz ^^

Det är mycket roligare med skämt som folk finner stötande.

Waaaugh!

I hope I didn't brain my damage.

everybody's goin' to the party
have a
              real
                         good
                                     time!!!

Cake or death?!?

Heed my words!

Words of wisdom:

  • Går det inte att laga med eltejp är det inte trasigt.
  • Är det inte trasigt så kommer eltejp göra det bättre!

The Perfect Drug

I got my head, but my head is unraveling.
Can't keep control, can't keep track of where it's traveling.

Hurr hurr.

En egenskap jag inte har förlorat är att gotta mig åt hur briljant jag är. 20/22 på fysikprovet. Nu kanske ni tänker "Men wtf fail? 2 fel ju! Lawl U is N3wbz0r!!11!!"

Sant, men det var den sortens fel jag inte har något problem med. Jag hade missat en enhet och inte läst uppgiften ordentligt, så det var slarvfel. Att man är slarvig betyder inte att man inte kan.

Dessutom var jag tydligen den enda i klassen som insåg att ett öppet rör har flera översvängningar.

I'm so great.

För övrigt är jag onaturligt sugen på hamburgare. Vet inte varför. Kanske för att hamburgare är f-ing aWsm.

Sen på tal om vet inte varför. Vad är poängen med att behöva maila in en bild till sin redovisning på historian? Det enda sättet jag skulle kunna acceptera det på vore om det skulle vara frivilligt och man kände att en bild skulle vara pedagogisk och förbättra redovisningen. Men att göra det obligatoriskt? Nehe du tack.

Det är efterblivet, onödigt och irrelevant till uppgiften. Eftersom bilden inte har någon funktion kan den inte vara rätt eller fel, det enda man behöver kunna är att googla på en bild och sedan maila. Så kort sagt behöver du bara ha det mest grundläggande digitala lokalsinnet, inte vara mer än någorlunda radikalt förståndshandikappad och ha finmotorik nog för att kunna skriva på ett tangentbord. Rätta mig om jag har fel, men jag trodde det var Historia A och inte datakunskap från lågstadiet?

Som en viss lärare hade sagt: "det här är inte grundskolan!"

Fast vad vet jag, idioti kanske står i kursplanen. Ett antal saker tyder faktiskt på det.


Ran out!


Musik just nu: Nine Inch Nails - The Perfect Drug
"Without you, it's not as much fun to pick up the pieces"

One Fine Day

Det finns inte så mycket att säga om bra dagar.

Man kan mest konstatera att de har varit bra.

Så tyvärr, inga klagomål idag.

Jag måste säga att min musiksamling inte är så väl anpassad till bra dagar heller. Där har ni ett klagomål.


Musik just nu: Queen - Don't Stop Me Now
"...that's why they call me Mr. Fahrenheit!"