Mit einer Krone aus Zeitungspapier

Läget, världen?

Näst sista dagen på lovet. Ajdå, tiden går visst fortfarande.

Men det är inte så illa, det är bara tyska och kuba som vill döda mig i skolan just nu. Tyskan skulle kunna bli ett smärre problem, men Kuba förlorar jag inte mycket sömn över. Förvisso så sov jag förjävligt idag, men det hade nog inte så mycket med Kuba att göra.

Så planerna för idag inkluderar faktiskt bara att läsa lite kubansk propaganda och äta chips. Förslagsvis inte samtidigt. Resten blir det till att improvisera.
image109

Fast om någon vill lira svälta räv hela dan är jag på, alltid.

Ran out!


Musik just nu: Protest The Hero - An Apathetic New World "They're dying at your feet, but 'who cares who they are.'  right?"

It's not easy being greeeeen

Läget, världen?

Visste ni att det finns någon som faktiskt heter Ganondorf i efternamn i allas vårat eget Sverige? Läste nyss en artikel i corren (for whatever reason) där dom hade ett helt reportage om Lin Ganondorf. Kul kille.

Fast det som irriterade mig var när dom hade skrivit hans favoritspel, nämligen "Okarina of Time". Suck...

Ocarina stavas med C, mind you! Som alltid, corren har noll koll.

Om vi bortser från att han bytte till ett namn ur Zelda över huvudtaget, varför välja Ganondorf? Det är ju knappast nån jag skulle vilja bli förknippad med.
image108
It's not easy being green...we know, we know..

Nu måste jag såklart fråga mig själv: Om jag skulle ta ett namn från Zelda, vilket skulle det vara? Naturligtvis skulle jag byta förnamn, för mitt efternamn är alldeles för perfekt (You know it's true).

Hmm...knepigt. Bongo Bongo vore ju kul, men rätt skumt. Jag kör på Darunia. Gorons är chill, även om dom käkar sten. Någon som vet vem Darunia är btw?

In other news så håller Jack Thompsons rättegång fortfarande på, inte så mycket att säga om det förutom att jag börjar verkligen få lust att spela Bully. Då kan jag träna på det tills jag är tillräckligt bra för att mobba folk i verkligheten! Yay!

Ran out!


Musik just nu: The All-American Rejects - It Ends Tonight "...at least I fall alone"

Mr. Oum, I presume?

Läget, världen?

Jag tror jag har fått en ny idol. Check it out


Whoa. Keep in mind att det var EN snubbe som gjorde den. Dessutom har han gjort massa mer coola grejer. I hereby declare this "Monty Oum" officially awesome!

Bonuspoäng till den som kan namnge minst 4 av dom som är med! Notera att jag har faktiskt inte spelat DoA(Dead or Alive) så dom har jag ingen aning vilka dom är.

Men om t.ex Halo eller Metroid är mer din grej, we've got that too!


Jag fattar inte riktigt vad som är poängen med slutet. Still awesome though!

Anywho, nu ska jag nog öva på att döda folk. Dvs spela spel. WAAAAAH!

Ran out!


Musik just nu: AFI - Girl's Not Grey "What follows has led me to this place, where I belong with all erased"

Don't f*ck with ScrewAttack!

Läget, världen?

Häng på nu. Nu har jag faktiskt nåt jag vill säga.

Om någon skulle frågat mig vanligtvis så hade jag inte tvekat på att världen är orättvis. Fast ibland händer bara saker som är så jävla rätt att man måste undra lite. Karma verkar ha koll på världen.

Det är så att ScrewAttack var ute vid releasen av Brawl (i USA då) och tänkte auktionera ut en kopia av spelet som dom fått tag i. Och dom pengarna skulle gå till att hjälpa en av deras kompisar betala sjukhusräkningar som han fick när han blev allvarligt sjuk och var tvungen att opereras. Det var väl ändå bra godhjärtat?

Fast så har vi nåt nötskal som får überdamp. Jag fattar inte ens varför! Men kolla hur det går.


DET är vad jag kallar rättvisa! gg no re, bitch!
Jag älskar verkligen hur Craig (snubben med mikrofonen) hjälper honom att få dit polisen. Obetalbart! Sen att alla applåderar när idioten blir arresterad. Han måste känna sig riktigt smart.
 
Ifall någon undrar vad det är ScrewAttack gör för nåt är det mest coola grejer som följande


Rofl. Am I the only one who thinks that's awesome?

Ran out!


Musik just nu: Offspring - Special Delivery "..and the voices told me to blow you away!"

Teh Hardcorez

Läget, världen?

Life isn't fair
Ungefär, no?


Det har varit nån sorts påsk idag...antar jag iaf för det har varit massa folk här. Trevligt, dock så har jag inget speciellt att säga om det. Som det har konstaterats är jag likgiltig till det mesta.

På tal om "till". Det var nån advokat eller nåt liknande som har försnillat pengar för att köpa en fetingnice dator. Vilket grymt sätt att bryta mot lagen!

 image107
"Do you deny that this shit be bangin'?"

Rofl. Annars så...inte mycket. Funny that.

Ran out!


Musik just nu: AFI - The Despair Factor "Weightless, Endless, Faithless, I'll adore you."

gg no re, JT

Läget, världen?

Life is pain How true..

Men annars så, typ påsk av något slag idag. Jag har huvet helt ibland molnen angående påsken i år, fattar inte alls vad det är som händer. Fast jag har ätit godis, så pass mycket koll har jag fortfarande. Funny that.

In news, assumingly, no one cares about. Jack Thompsons rättegång om huråvida han får behålla sin licens här varit igång ett tag nu. Det är lite för mycket för att jag ska orka redogöra vad dom lyckats med hittils, fast det är fastställt att ingen gillar JT. Dessutom skickade han så mycket skräp till nån att deras faxapparat pajade. Now THAT's evil!!!

Här har vi en liten del av vad en av snubbarna som vittnade sa:
"This man on a routine basis accuses me of participating in fraud, in the mental molestation of minors, in the most offensive, disgusting things that you could possibly imagine, and he does it all with absolute impunity. You can't imagine what it's like - well, I guess you can, because I hear he sued you, too - but it's difficult to imagine that this could go on."

Och där har vi en fin sammanfattning av, the one and only, Jack Thompson. Ooh, bra idé!


Heh, klockrent.

Fast han bitchslappade Snake! That's not cool, foo!

Ran out!


Musik just nu: Yellowcard - City Of Devils "Cause' it's hard to find angels in hell"

Hotet Från Sodexho!!

Läget, världen?

Som utlovat, det ni alla har väntat på. Hotet Från Sodexho! Men en liten introduktion kanske inte skulle skada? Hotet Från Sodexho är mitt bildprojekt från 9:an. Alla som vet vad jag tycker om skolmaten och de som serverar den förstår nog det valet. I brist på kamera och skådisar använde jag Splinter Cell: Double Agent som material till filmen, och det funkade rätt bra. Spelet är mycket bättre att göra film på än det är roligt att spela. Menmen...let the awesomeness begin!

Intro
 
Del 1

Del 2

Ending(Made by Dannelino)

Och innan någon börjar med "LoLmao! Ran iz teh sux0r3z @ le svenskat!" vill jag hänvisa till att slutet är Dannes verk. Själv kan jag stava till hämnd. No offence, Danne.

Men annars så...där har ni mitt berömda verk. Ärligt talat så är jag inte lika förtjust i den nuförtiden, så fort jag börjar jobba på nåt nytt och blir bättre blir jag bara irriterad över alla misstag jag gör i mina äldre verk. Men den är fortfarande cool, även att kvalitén blev helt pingu som jag va rädd för. Men jag har ju faktiskt fortfarande hela alltet på en DVD så om någon vill ha hela upplevelsen (komplett med coola menyer och extramaterial) får dom väl fråga. Fast jag behöver nog inte hålla andan, va?

Fortsättningen är på gång, btw. La upp ett klipp för ett tag sen.

Ran out!


Musik just nu: Nickelback - Follow You Home "'Cause you're my Mississippi princess, you're my California queen"

Instant Classic

Läget, världen?

Gudars skymning va f-ing härligt! Påsklov GET!!!!

Världen har faktiskt varit på min sida idag. Det blev ju tom så perfekt att tyskan ställdes in! Heh, på tal om det...har jag nämnt att jag fick VG+ på en bokrecension jag inte gjort?

Now THAT's awesome!
image103
Seemingly, someone pressed the button

Vet ni vad? Eftersom världen är allmänt bra för tillfället tycker jag vi passar på och gör den ännu bättre. Jag ska se till att fixa upp Hotet Från Sodexho så folk kan se den precis så mycket dom vill. I know you want to.

Får hoppas att kvalitén inte blir helt pingu, annars måste jag hitta ett bättre sätt att ladda upp filmer. Vi får se hur det blir. Ran out!


Musik just nu: Millencolin - Ray "Hey, what the hell do you want me to do? Does it look like I'm static to you?"

"I'm losing you for a big smile on my face
 You're nothing new and not hard to replace
 I'm losing you, but I'm not losing ground
 So Peekaboo!, And you won't be around!"

Kunde inte nöja mig med ett stycke, för den låten är awesome!!1!

All your base is/are belong to us

Läget, världen?

Boosh. Jag har ont i mitt stackars huvud. Ska nog se till att sova lite idag...för omväxlings skull.

Idagdagen var lite så att man bara ville låtsas som om att det bara fanns en lång natt imellan tisdag och torsdag, kände inte för att röra mig en millimeter. Fast det gjorde jag tydligen, vet dock inte varför.

image102

Hade engelskaprov. Det var ungefär som en lång stencil, bara att man inte fick vika några hattar. Nåt som är skönt med att vara Ran är att engelska är väldigt naturligt. Och att man kan prata om sig själv i tredje person. Fast jaa...whatever..

I feel asleep...


Musik just nu: Good Charlotte - The World Is Black "There's no one doing nothing so there's nothing changed"

Lovers Embrace, no?

Läget, världen?

Nåt är fel. Dvs utöver att det snöar i Mars. Om jag inte minns fel (vilket dock är möjligt) har tisdagar varit rentav trevliga den senaste tiden. WAAAAAAH! Jag vet nog inte vem jag är längre..

Men jo, fysik är alltid skoj. Fast man hade önskat att Steve hade stoppat in skjortan lite ordentligare. Kom igen, jag kan inte ha varit den enda som märkte!! Origo teh Hamster!

Engelskan var ju mest ingenting...gjorde första sidan i häftet, chillade 30 min, gjorde resten på 5 och återgick till att chilla resten av tiden. Fast det var kul, jag fick vika hattar. Och hattar, som vi vet, är l33t hax! Ingen mentorstid av nån bra anledning (dom sa varför fast ofta jag lyssnar?). Långlunch = Äta ute = pizza!

Sen efter pizzan började jag känna abstinensbesvär så jag tvingade folk att hänga med och köpa mer cola. Matte är slappt vanligtvis, så när man har cola är det rentav soft. Och jag kände mig genialisk när jag kom fram till att X1= 1,3/1,3 efter en halv sida uträkningar. DVS 1!!!!!!

Det var visserligen rätt svar...men hallå? Att komma fram till 1 känns bara inte värt det ibland. Då kan man lika gärna räkna ut hur lång en liter är (en av mina senaste geniala frågeställningar). Visserligen kan man göra det om man bara får veta vilket ämne det är...fast så kan vi inte ha det.

Sen så insåg jag att jag vill bli cheerleader när jag blir stor, eller typ kanske inte men ändå möjligtvis ifall det så förekommer att det inte blir så att valet händelsevis uppenbarar sig då bägge alternativ kan väljas så att utgången påverkas beroende på hur beslutet fattas. Eller kort sagt, KÄSE!

Jag har egentligen några fler nya filosofier och insikter blandat med vansinne och felaktigt böjd engelska, men nu måste ich sova. Ach so..


Musik just nu: Millencolin - Bullion "So I'm shutting out the whole world just to play Nintendo. I've got these new games but I'm afraid you can't join me"

L337 hax text ftw!

Save me

Ghhh...jag är seriöst less på att bara sitta här hela dagarna.

Rädda mig någon!


Musik just nu: Bloc Party - Helicopter "He's born a liar, he'll die a liar. Some things will never be different"

Shame

Läget, världen?

Vet ni vad? Jag ville verkligen att Amy Diamond skulle vinna melodifestivalen. Japp, helt ärligt. Jag är inte sarkastisk, vilket jag erkänner att det kan va svårt att tro. Så nu får ni en liten paus att vara förvirrade.



image79

Dags för en förklaring kanske? Jag insåg en sak när dom påpekade att hon snart fyllde 16 (för det första att jag är äldre än någon som deltar i melodifestivalen, weird) men främst hur jävla bisarrt det vore om hon vann. Tänk dig att sverige skickar någon liten fjortis för att representera landet. Internationell skam! Jag hade kunnat skratta i evigheter åt det. Hon såg löjlig ut bara jämfört med sina bakgrundsdansare, så jämfört med riktiga människor från världen om hade det varit (22:22! klockan är alltid 22:22!) helt jävla perfekt.

Jag är väldigt mycket för kreativa och allmänt bra texter, vilket kan göra det plågsamt att se på melodifestivalen eftersom allt nästan bara är klyschor som får mig att himla med ögonen. Med det i åtanke bestämde jag mig för att notera hur många gånger jag tyckte dom borde skämmas för texten i varje låt. Här är slutresultatet i samma ordning som dom uppträdde:
  1. Vinnaren tog sig vidare med 12-
  2. Smörig ballad a'la Sibel kammade hem 9-
  3. Galningarna i röda kostymer klarade sig bra med bara 4-
  4. Här kommer ett konstigt resultat. Linda Bengtzing fick bara 1-
  5. 8-,  låten i sig var dock vidrig. Tvi
  6. Amy Diamond förvånar med 9-. (Hon fick ett extra - bara för att hon är Amy Diamond)
  7. Nån som jag inte bryr mig om whinade sig till hela 13-
  8. Nordman vinner med 0-. Jag kan vara partisk, men Nordman är teh shit!
  9. Knasbollarna som inte fick några poäng fixade 5-, dels pga läskiga uttal
  10. BWO förvånar ingen med 16 starka minus. Töntar..
Keep in mind att jag dömde efter texter och jag försökte faktiskt vara rättvis.

Och rent låtmässigt sätt borde Nordman vunnit. Alla som hört Vandraren vet att Nordman regerar. Det är dessutom respekt att va med i melodifestivalen med en låt om häxjakt.

KÄSE!



Musik just nu: Nordman - Vandraren
"Klockan ringer för en ensam själ, den har lånat röst av döden.
Vill den illa eller vill den väl, när den räknar våra öden.
Sluta tänka det är svårt ändå, du får ta en dag i taget.
Vandraren har ingenstans att gå, om han går vid sista slaget"

Truthfully

image101

Why the chair?

Läget, världen?

Eftersom jag känner mig väldigt generös idag har jag bestämt mig för att dela med mig av ett litet intressant klipp från en film Danne och jag tänkte göra ett tag. Det har inte blivit nåt av det på ett bra tag fast det var ett väldigt bra koncept. Så här har ni en liten intro Danne gjorde

Fråga mig inte varför han hoppar ut...det får ni ta upp med Danne

Jag måste säga att det är mindre invecklat att bara lägga upp saker istället för att skriva massor. Softish.

Har ni sett USAs nya satsning inom försvaret?
image100

Dessa amerikaner och deras leksaker...

Musik just nu: Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium "...but the animal gets what the animal needs"

Opinion roll

Läget, världen?

Som utlovat, en liten snutt av filmen.


Jag vet att det är überkort men vad tycks? Är det verkligen nåt jag borde lägga ner tid på?

Btw så är det helg nu...fattar inte hur det gick till. Jag har ändå inget att göra. Stoppa mig någon!

Musik just nu: Millencolin - Highway Donkey "Yeah, I still have fear. Not as strong but it's still here"

The story of Jo (By special request)

Det första man borde lära sig om Jo, är att hon kan vara väldigt farlig. Så att t.ex inte skriva ett blogginlägg tillägnat henne när hon ber en kan vara farligt.

Historien om Jo börjar ungefär vid samma tid som gamla testamentet utspelar sig. Det gick till ungefär såhär

  • Jo tröttnar på att sväva omkring i rymden för att där kan man inte dansa
  • Jo anlitar snickaren Sven "Gud" Malmqvist för att bygga en planet att dansa på.
  • Gud kräver betalning i förskott
  • Gud får ett knä i skrevet och blir tyst
  • Jo tittar på medans Gud skapar land, hav, berg, skogar och Ica Nära Vasavägen(Sweet!)
  • Gud pallar inte trycket och råkar skapa Berzan
  • Jo rycker in och skapar McDonalds, Åhlens och Billys Pan Pizza
  • Jo provar att dansa på den nya planeten fast snubblar på Jan Guilluos ego
  • Gud säger: Varde ljus!
  • Inget händer så Jo tvingar solen att lysa
  • Big Brother 6 000 000 f. kr börjar
  • De första människorna Adam och Eva äter nån skum frukt och åker ut ur Big Brother
  • Jo stiger ner på jorden i mänsklig form och antar namnet Johanna Eriksson
  • Johanna startar en blogg
Och resten...är historia

image99

Nu har du ett helt eget blogginlägg med bifogad jättestor bild. Nöjd? :)


Authors note: Min blogg kommer bli normal igen. Lovar.

Någon ovanlig stackare

Läget, världen?

För det första: Bleh!

Annars så har jag mest jobbat på min film, jag kallar den bara min film nu för att jag har inte bestämt mig riktigt för titeln än. För att...jaa...saker har skapats? Vi får se hur det blir. Jag hade faktiskt tänkt återkomma med en liten filmsnutt imorrn så att folk kan få säga vad dom tycker. Så där har ni nåt att se fram emot.

Hmm...jag skulle ju kunna göra småfilmer på saker bara för skojs skull. Typ nåt som inte handlar om Sodexho (Dom heter visserligen Sodexo nu...men palla) Får fundera lite på saken. Men det blir efter provet är avklarat.

Om provet handlar om att förstå saker, och inte att banka in löjliga fakta tror jag det kommer gå bra. Men jag vet banne mig inte hjärnvolymen på Homo Habilis eller när trilobiter levde. Så vi får hålla tummarna.

Lol! All your linje are belong to Ran!

Sen typ...inte mycket mer att säga. Måste hitta nån bild dock...
image98

Okej, osmakligt, jag erkänner! Cut me some slack!


Musik just nu: Yellowcard - Light Up The Sky "I can't find a wall to pin this to, They're all coming down since I found you"

How we survive

Lääääget, världen?

Woho! Jag är ett prov ifrån att ha helg...och det är onsdag eftermiddag! Studiedag imorrn, ingen svenska, idrotten försvinner pga provet och så ska vi *host* "jobba hemma" på samhäll. Sovmorgon till 13:10! In your face, världen!

Utöver det har jag inte mycket att säga. Jag är hungrig. Mest pga att jag inte kan äta. Så det är coolt...

Blev lite uttråkad igår så...jag slängde ihop 2 album till
image96

image97

Ingen skönlitterar biografi den här gången, tyvärr. För hungrig.

Ingen som är på att göra nåt? Jag är sysslolös

Musik just nu: Rise Against - Survive "Somewhere between happy and total fucking wreck"

Sweet mind-blowing pain of mine

Läget, världen?

Kan-inte-äta-för-det-gör-ont-så-in-i-helvete period nr 2 har precis börjat. Det kan ju bara bli roligare härifrån. Men jag måste säga att jag gillar tandställningen i överkäken mer än den i undre. Fast det är bara jag.

Boosh, hursomhelst. Jag fick 54/58 på kemiprovet! *Vågen!* Och VG+ på Kejsarn av Portugallien för den delen. På tal om tråkiga saker ingen människa borde behöva göra så har vi 3 timmars novellanalys imorrn. PÅ EN TISDAG! Kan det bli annat än bra? Inte kommer jag kunna ha nåt gott att äta med mig heller, seeing as how I can't chew, så jag får hoppas att en flaska cola kan hålla mig vid liv så länge. Ska man vara petig är jag inte så levande vanligtvis, men det är inte så viktigt.

image92
True...true..

Tjaa vad annars? Förutom att det riktades onödigt mycket uppmärksamhet mot min lunch på mattelektionen så...inte mycket. Tyska är ondska.

Det kom ett nytt Pure Pwnage avsnitt i helgen. Naturally, you wouldn't know that. Snabbkurs!


Det bara haglar fördomar, fast det är fortfarande kul. Fråga 6 borde vara med på ett prov nån gång.

Musik just nu: Travis Tritt & Johnny Cash - Devil Went Down To Georgia "I thought we had this settled, I'm the best there's ever been!"

Booyah!

Läget, världen?

Nu är vi här igen, lördag eftermiddag och jag har inget särskilt jag känner att jag borde göra. Soft!!

Först vill jag påpeka att fäktningsbrallor...inte coolt. Inte på något sätt. Dessutom känns det störtlöjligt att vara klädd helt i vitt. Raka motsatsen till mina vanliga kläder. Svarta fäktningsprylar vore nåt, fast det är bara instruktörer som får ha. Alla dessa regler..

Aaanywho, sablar är fortfarande grymt coola så det jämnar ut sig rätt bra.

Ska tydligen på bio ikväll. Får hoppas att det är en bra film för jag vet inget om den. Och jag vet att jag enkelt skulle kunna kolla alla skådisarnas skostorlek om jag så ville, med hjälp av allas våran vän internet. Fast det är nog roligare att bli överraskad. Friskt vågat, hälften vunnet.

Jag är en riktig våghals, booyah!

Me & You, an Army of Two!

Läget, världen?

Jag hade tänkt vara lite ordentlig idag (tekniskt sett igår) och skriva om nåt vettigt, men jag fick tag på Army Of Two och Danne kom hit så...det blev mycket spelande.

image91
Army Of Two GET!!! (About friggin' time too!!!)


Alla som är någorlunda observanta har nog noterat att det är 18+ åldersgräns, men jag hade inga problem alls att valsa in och köpa det. Kan vara för att ingen egentligen bryr sig eller så ser jag ut att vara 18. Jag hoppas på det sistnämnda.

För övrigt känns det som jag har en bandyboll i halsen, så det är ju spännande.

Musik just nu: Midnight Brown - A Filthy Classic "You know it's filthy on the dance floor, that's what it's there for. Look at me, say yes, but only if you want more!"

Either my shoes or your coat!

Yeah, totally...

Läget, världen?

Har varit en medioker dag. Visserligen så slutade vi tidigt och så...men det finns ju andra viktiga saker att tänka på här i livet. Som Army Of Two...som ska komma imorgon. Men nej, det har inte haft nån större inverkan på idagdagen, ville bara nämna det.

Kemiprovet gick väl...uhm...det gick kan vi väl säga? Har inga speciella tankar om det, inget jag kommer vara stolt över tror jag. Jag är trött på att ha prov hela tiden!!! Jag bryr mig oerhört lite om tyskan i vanliga fall så hur bra tror dom det går om jag har ett prov att plugga till också. Usch nej, tyska gillar vi inte. Skulle bli oerhört lycklig om jag på något sätt slapp skriva min dumma bokrecension. Fabsi kan ta sig

Jag gör av med alldeles för mycket pengar på sistånde. Man skulle kunna säga "Vad har du dom annars till?"...Men jag hatar att övertyga mig själv.

Bara jag som tycker den här veckan går fort eller?

image90

Nix, jag tänker inte förklara. Find out for yourself!

Musik just nu: Protest The Hero - Limb From Limb "She is the forest and she is the rain, she is the huntress and she is the prey"

Pon pon pata pon...

Rich n' Famous

Läget, världen?

Boosh, antar att jag inte är den enda som sitter hukad över kemiboken nu? Mindre roligt måste jag säga.

Jag hade nyss utvecklingssamtal. Jag är "nojd" som folk med engelska tangentbord säger. Om jag bara fortsätter som jag gör och är lite mer aktiv (hur många gånger har jag fått höra det?). Att räcka upp handen är jobbigt, mind you! Dessutom är jag alltid oerhört kritisk när man diskuterar saker, känns inte alltid konstruktivt. Menmen, vill dom höra mina åsikter om saker får jag väl ta och dela med mig ibland.

Sammanfattningsvis: Ran pwns! (Trots att jag blinkar konstigt, det du!)

Men nog om det, för som vi alla vet...
image89

Vem har sagt att kyrkan måste vara tråkig?

Musik just nu: Lars Winnerbäck - Mer Än Vad Jag Har "Hon har svikit mig, bedragit mig. Hon har lämnat, glömt och lurat mig!"

Audiosurf

Läget, världen?

Jag känner inte för att skriva massor. Kolla in Audiosurf bara.


Och what the hey...varför inte trailern ifall någon missade den


Musik just nu: Audioslave - What You Are "When you wanted me, I came to you. When you wanted someone else, I withdrew. And when you asked for light, I set myself on fire"

NO FIGHTING IN DA BASHMENT

Lääääääääääääget, världen?

Jo, alla som varit inne här förut märker nog vad jag hade tänkt prata om.

Titta bara på min fina blogg! Är den inte vacker?

Tom mer l33t än frukostflingorna!
image88
l33t! 0v3rcl0ck yu0r BR3AKFA5T!!!11!!


All credit till Dannelino. Han är faktiskt König l33t-hax på sånt.


Det kvittar vad jag gjort idag för min blogg är alldeles för snygg.

And remember...NO FIGHTING IN DA BASHMENT