CAUTION!

Varningstext på batteri:
CAUTION: DO NOT CONNECT IMPROPERLY, CHARGE OR DISPOSE OF IN FIRE.
BATTERY MAY EXPLODE OR LEAK


Whoa, these batteries don't f*ck around...

Like: "Don't mess around or I'll freakin' explode! Or possibly leak...like...a lot!"

Speaking of batteries:


arcsin(sin(x))

Blääääh.

Huvudvärk.

Ni vet, den sorten som gör att man däckar mitt på dagen och inte orkar gå till träningen.

Jag döper min huvudvärk till tisdag. Inte själva sorten, utan just den här huvudvärken.

Hej, tisdag.

Jag hatar dig.

Another great idea!

Hur aWsm hade det inte varit att vara med i ett spel?

Hade jag inte varit perfekt som en skurk eller allmänt jobbig NPC?

I think so.

Look at me!

Varför måste hela världen vara så emo?

Kan ni inte komma på ett mindre irriterande sätt att få uppmärksamhet på?

Seriöst, sluta vara så seriösa.

I choose!

I feel asleep...

Är det verkligen meningen att man ska bli tappa känseln i örat när man blir bedövad i underkäken? Eller är det bara ett fall av collateral sedation? Hursomhelst är det på något sätt oerhört psykande att inte ha någon känsel i örat. Kan vara för att jag är rätt van vid det.

Och ja, jag har varit hos snälla farbror tandläkaren idag. Som sagt, jag är stammis där. Tyvärr kunde de inte hitta på nåt mer kul att sätta fast i mina tänder den här gången. Oh well.



En riktigt prima PFSC idag. Grå, dyster och klyftig. Kekekekeke ^^

Sen på tal om väldigt intressanta saker. Idag har jag blivit uppfattad som två saker varav en förvånade mig. Först var det någon av Dr. Udger's kompisar som tydligen tyckte jag var läskig, vilket låter högst sannolikt. Fast på fäktningen var det en knasig människa som fått för sig att jag läste på universitetet.

(Ps. Akta er för Dr. Udger's emo!)

Vilket är lite konstigt. Dock så kan det bero på att jag ser ut att vara så trött på livet på tisdagar att det ser ut som om jag varit med om många år av världens deprimerande idioti. Vilket är några procentenheter sant, fast det beror nog mest på att jag vanligtvis sover lika gott som en jude i nazityskland. (Ey, var glada att jag inte sa något rasistiskt.)

Jag har faktiskt en rätt kul idé som skulle kunna resultera i lite underhållning för er galningar som råkar hamna här imellanåt. Dock så är det väldigt sällan jag bara sitter och mixtrar med saker numera. Men vi får se.

Fast nu ser jag ett utmärkt tillfälle för ett nytt avsnitt Heroes och rostade mackor tätt följt av att inte gå och lägga sig i vettig tid. Word!


Musik just nu: The Offspring - I Choose
"This is life,
what a fucked up thing we do,
what a nightmare come true,
or a playground if we choose
and I choose!"

V^2(V - 3) - 3V^2 < 9V

Jaa du, världen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Världen är rätt korkad, precis som den alltid har varit, och då talar jag inte bara om ångestframkallande språkanvändning. Fast ändå känns klagomål rätt långsökta, kan vara så att jag är sådär mystiskt glad igen.

Huh...vad bloggar man egentligen om när man inte klagar?

Heaven, God speaking.

Som jag kanske har nämnt tidigare hatar jag att svara i telefon. Så pass mycket att jag inte orkar svara om ingen annan är hemma. (Vilket är lite bakvänt när man tänker efter)

Fast jag tycker det är rättvist, det är ju ändå aldrig till mig, och jag ogillar starkt hela "Nej, han/hon är inte hemma"-rutinen. Om någon vill prata med mig får de ringa min mobil. Bleh.

Domma telefoner.

Outré

Bleargh!                       Ka-bleh!

Kekekekeke.

                                 Fatoomch!

           Peh.
                     Meh.
                                Bleh.



Sömn kanske?

Entenhausen!

Boooshoooboooshoooboooshooob!

Bleh! Die Tisdag är officellt slut. Tack så mycket, eventuella högre makter.

Som tur var hade världen fått för sig att inte ha de två jobbigaste (se: mest onödiga) lektionerna. Och med "inte ha" menar jag att man skulle "jobba i biblioteket" och liknande. D.v.s. SSB för folk som inte hatar sig själva riktigt så mycket.



"When you lie you're supposed to make it sound better than the truth". Lulz, epic win.

Men om jag förstått saken rätt ska vi hitta texter som passar till temat minnen, fast gud vet när det ska vara klart. Sedan ska djävulen på något sätt göra det till vårat nationella prov i svenska B. Bara jag som tycker det låter som en riktigt dålig idé?

Man ser på sättet hon kramar sina böcker och myser att hon på största allvar tror att alla är lika sjuka i huvudet intresserade av svenska som henne.

Blah.

Blah.

BLAH!

Bara för att jag gillar att chockera så åt jag i skolan idag. OMFG!

Det var fortfarande inte särskilt mysigt.


Musik just nu: Die Toten Hosen - Entenhausen Bleibt Stabil
"Egal, was uns jetzt noch geschieht"

A Glorious Return!

Aight! We're doing this!

Lights!
Camera!
ACTION!

Ni kan sluta med självmordkulterna och de hedniska ritualerna. Nu är det officiellt dags att sluta sitta i ett mörkt hörn någonstans och vagga som två överviktiga nymfomaner på husvagnssemester. Ran är tillbaka och bättre än någonsin!

Det kan ha med något jag nyss läste att göra, eller faktumet att mina nivåer av allmänt bäst ökar enligt en funktion med konstant (positiv) lutning. Eller både och, vem vet? (PS: Jag vet)

Men då återstår det väl att förklara min frånvaro, tyvärr var det inte mer än att jag hade annat för mig. Mest för att jag har haft sällskap av en viss Vanilj (Om nom nom!) hela lovet, och att blogga är en enmansaktivitet. Dessutom är det inte mitt jobb att blogga (även om det vore soft) så jag har inga förpliktelser mot er knasbollar. Jag får pausa när jag känner för det, dock så behöver ni icke oroa er. Jag har utvecklat ett smärre beroende för att haspla ur mig dumheter till en textruta.



Jag har mycket internet att ta igen efter en vecka plus växel, märker jag. Men det är snarare något positivt, massa endurance run att titta på. Kekekeke.

Någon gång kanske jag känner för att med någon sorts detalj beskriva vad jag haft för mig, trots allt så har det hänt coola saker som att jag träffat en läskig belgare och Dostevskji fick tag på världens jävla sniper. Men om jag bara satt och kronologiskt betade av vad jag gjort hade jag inte varit bättre än ägarna till de oändliga horderna av tråkiga emobloggar. Och jag är bättre än så.

Mycket bättre.



Lulz, how true.

Btw, var snälla och gå in på min brors sida så han blir glad och ger tillbaka mitt PS3. När ni ändå är där kan ni lyssna på musiken. Som jag har nämnt tidigare så ligger briljans faktiskt i släkten.

Ran out!


Musik just nu: Hear for yourself.

W00t!

Nattspel på laserdome ikväll.

W00t!

Heads up

Jag är upptagen.

Det händer inget här.

GO AWAY YOU MANIACS!

Wonderful

Det här är bara underbart.

Sista dagen innan lovet imorgon.

Hjärnan har helt stängt ner.

Huvudvärk utan like.

Prov imorgon.

Har inte pluggat.

Vill inte plugga.

Måste plugga.

Mitt jävla huvud gör förskräckligt ont.

Aj.

Jerks

Boosh, va trött jag blev.

Särskilt på inkompetena lärare. Jag tycker faktiskt inte att jag ska behöva rätta "lärarens" rättningar.

Och såklart min uppsats ger ett oseriöst intryck. Har du någonsin sett mig vara seriös?

Det stod att den skulle vara formell, inte tråkig. Känns bra att det sänker betyget om man skriver någonting som faktiskt skulle kunna vara intressant att läsa.

När betygsättningen handlar om lärarens åsikter och inte elevens resultat så har någon missat poängen. Eftersom att skolan inte handlar om att lära sig utan att få bra betyg, och bra betyg får man genom att bli omtyckt av lärarna. Vilket man bara kan göra genom låta bli att säga vad man egentligen tycker och bara nicka och le som någon hjärndöd drönare. Du har fortfarande rätten att säga vad du vill, men om du gör det får man hoppas att du inte tänkte läsa vidare. Vilket du antagligen tänkte om du nu går natur.  Så din framtid hänger på att du inte säger vad du tycker, borde inte det räknas som någon sorts förtryck?

Skolan handlar inte om att lära sig saker som språk eller matematik. Det handlar om att lära sig manipulera och att hålla käften om vad man egentligen tycker.

Menmen, det svenska skolsystemet är ett så pass stort patetiskt skämt att det kvittar hur många fler hål jag petar i det. Det är ungefär som att sparka på en person som ligger ner och redan har blivit sparkad till döds.

Som på något sätt egentligen förtjänar att bli sparkad ännu mer.

Side note: Jag var inne och chillade på Vanilj's bildlektion för ett tag sen, men tydligen hade flodhästen Bappe något emot det så hon kastade ut mig. Eftersom jag redan fått mitt oförtjänade MVG i bild kallade jag henne facist. Det var skönt.


Musik just nu: Sum 41 - No Brains
"you speak for all of us when you can't be heard"

Dying Words