...tonight we game in hell

Bra jävla fantastiskt...ska integritet verkligen behöva ha ett pris!?

Får världen nånsin veta vem som är ansvarig kommer alla gamers' vrede vara skoningslöst

image36
Jeff Gerstmann IS GameSpot

Arbeit McFries

Läget, världen?

Pga huvudvärk så blir det till att redogöra dagen i punktform.

  • Försov mig
  • Hade bråttom nog att glömma mina nycklar och miniräknaren
  • Dog lite inuti
  • Åt choklad till lunch
  • Fick G på tyskaprovet
  • Tröttnade på tyska
  • Bevittnade ett mentalt sammanbrott
  • Stod ute i kylan i någon timme
  • Fick se en modell av mina egna tänder samt en röntgenbild av mitt huvud. (Enligt den så sitter det ingen ondskefull varelse med en tryckluftsborr där inne, men det köper jag inte)
  • Varelsen med tryckluftsborren fick damp och mitt huvud började göra onödigt ont
  • Dog lite mer
Musik just nu: Rise Against - Fix Me "Fix me, please. I don't wanna be dead.."

Climb out of your snow, people!

Läget, världen?

Snö? Vem hade trott det egentligen? Jag trodde inte vi sysslade med sånt längre. Men det är trevligt, fast den enda dagen jag verkligen vill ha snö på är julafton. Om det bara ska vara i någon vecka nu kan det lika gärna kvitta.

Idagdagen har varit trevlig, inga kommentarer dock. Världen är skum det vet vi redan.

Och tyska är knepigt, samt att framställa järn. Problemet jag har med alla dumma molekyler är att sambanden är så otydliga. Dela X med Y så får du Z, fast vafan innebär Z? What's going on, eh?


Puh, whatevs'. Skönt att jag är så bra på engelska annars hade jag behövt plugga. Fast jag har ändå fysik och tyska...doh

image35
True...true..

Musik just nu: Midnight Brown - Future Robinhood
"His mission? To steal the razorblades from the evil nottingham zombies and bring them to us. And we will all be free"

wer, warum, bbq?

Åter igen lyckas världen konfundera mig totalt...

Fast det är tisdag och jag lever fortfarande, alltid nåt.

Steel n' bones

Läget, världen?

Jag var så duktig att jag kom iväg och fäktades på förmiddagen idag. Även om jag tog lite sovmorgon och kom en aning senare än vad det var tänkt. Men det har jag all rätt till, det är helg!

Numera har jag även ett rött streck över större delen av armen...jag säger bara: Aj..
Lite senare blev jag också lite smått spetsad och mina revben lät lite mindre glada över det. Men det får man ta, utan tvekan värt det. Funkar bra som motivation att lära sig ta parader oftare också.

Idag hade jag tänkt fixa vidare på Hotet från Sodexho också...fast såklart så cpar det sig som bara den. Får gnälla lite på Danne och hoppas att han har nåt smart att säga. Jag hatar när saker inte funkar utan anledning. Hur ska man kunna fixa det när inget verkar va fel? Bleh. Välkommen till datorernas underbara värld...

Musik just nu: Story Of The Year - Anthem Of Our Dying Day "For a second I wished the tide would swallow every inch of this city, as you gasp for air tonight!"

Note to world

what the funk?

Maybe I should just shoot some fools and call it a day...

One to fool them all!

Läget, världen?

Själv så är jag på rätt bra humör. Det är fredag och världen chillar. Eftersom grupptryck är så jobbigt så bestämde jag mig för att chilla jag med.

I skolan gjorde vi nånting och nåt  mer, det var alldeles för länge sen för att jag ska minnas nåt. Måste vara flera timmar sen...heh

Det handlar inte om att jag har dåligt minne, mer att jag anser informationen onödig efter att det blir helg. Kan liknas vid att tömma Ram-minnet efter att man stänger ner ett program. Fast i det här fallet blir det ju Ran-minnet. Hoho

Jag har aldrig behövt höra det skämtet, bara min stackars bror som blivit utsatt för det. Kan vara för att han gick en data inriktad linje. Blah, hursomhelst, det kvittar.

Nej det har faktiskt inte hänt så mycket intressant idag.
Lägger in en av mina favoritbilder istället ;)
image34
Folk som inte sett Sagan om Ringen fattar nog inte...men jag tycker fortfarande den är svinkul

Musik just nu: Audioslave - Revelations "I am such a wreck, I am such a mess. I know what I know, why don't you fill in the rest?"

Let's do something exciting!

Läget, världen?

För att ha varit den onödigaste dagen i veckan har det varit trevligt. Fast det bästa med torsdagar är ändå alltid att det är fredag sen. Och fredagar, som vi vet, är the shit.

- Because days for me is a religion and friday is the shit!

And so on and so forth. That's been done to death too many times already. Still fun though.

Pah, fick tillbaka de diverse idrottsuppgifterna idag. MVG på språkliga delen (vilket jag är arrogant nog att inte vara överraskad över) sen så fick jag MVG- på själva innehållet. Hah, det var bättre än jag trodde jag skulle få. Och för en gångs skull funkar systemet till min fördel. Ett MVG- blir ju ett hederligt MVG i slutändan. Ett VG+ däremot blir ett vanligt sketet VG, och ett VG kan lika gärna vara VG- som är en mikrometer över G+. Så att få VG+ är nästan som att ha G...värt att tänka på.

Har inte mycket mer att säga, förbaskat trött redan nu. Känns lite som om det skulle vara måndag?

image33


Musik just nu: Rise Against - Tour Song "A guy, a girl, in love with the whole world. It almost makes things right"

Not me, not now, maybe later..

Läget, världen?

Sitter o väntar på att Hotspot ska bli klart så jag kan lyssna på det. Smidigare att tanka ner det och lyssna än att streama, man vet aldrig vad internet får för ideér. Så jo, det ser jag fram emot.

Idag så har jag dömt mig till en morgondag av total utmattning genom att sova tills kl 2, så det kommer bli väldigt spännande att försöka sova sen. Alltid lika kul att sitta och stirra i taket. Egentligen så är det rätt hopplöst att försöka sova tillräckligt mycket, man är ju hur trött som helst ändå. Jag minns bara en enda skoldag då jag vaknat utvilad, EN!! I procentenheter är det mindre än inte mycket alls.

Fast det var en trevlig dag, det måste jag säga.

Idag har jag läst ut hela "Go Ask Alice" och det säger väl rätt mycket om hur roligt jag har haft det?
Och att jag skrev den där meningen medans jag stirrade upp i taket utan att skriva fel visar nog på att jag skriver för mycket på datorn.

Jag ska nog fortsätta att skriva utan att titta, det är skillz. Problemet blir om man vill sudda nånting. Menmen, det är status hursomhelst. Anywho, det är en cool fläck i taket som jag nog ska ta och stirra på ett tag nu. Tjo len världen!


Musik just nu: Rise Against - Blood To Bleed "Could you tell me again what you did this for?!"

Not dead, just resting

Läget, världen?

Både helgen och min cola börjar ta slut, alltför sorgligt. Men det händer varje vecka så man vänjer sig. Istället för att deppa ska man vara glad för att man hade nån cola från första början. Som alla vet så går livet till stor del ut på att få tag på så mycket cola som möjligt.

- Because coke for me is a religion and zero is the shit!

Heh, typ bästa spelrelaterade citatet någonsin. Bandet Korn ska spela in en ny låt som ska va med i Haze. Haze är då ett spel, som jag själv inte är så imponerad av, men ändå.
image31  Yup, that's the one

Fast jag vet inte riktigt vad man ska tycka om snubbens kommentar. Kolla bara

"Gaming for me is a religion and Haze is the shit!" said Jonathan Davis. "I had to come up with a track that can hit up that kind of rush I get from the game and I think we really rocked it!!"

Tydligen ska det visa på att det i framtiden kommer bli fler samarbeten mellan musik- och spelindustrin....fast det kanske vore bäst om dom höll sig var för sig ändå? Hit up that kind of rush? Jojo..

Om man återgår till den lilla del av världen som jag chillar omkring i så har det varit rätt soft på sista tiden. Inga prov på ett tag, knappt några läxor heller. Slutat tidigare flera dagar och haft sovmorgon några gånger. Kort sagt soft. Såklart så får jag känslan av att det är nåt jag glömt när jag inte har nåt jag behöver göra, men vad gör man?

Man kan gå och köpa Assassin's Creed. För det är hur coolt som helst. Seriöst, gå och köp det. Även om du inte spelar spel så måste man börja nånstans. Tvinga mig inte att införa subliminala radioprogram som i X-hult.

-"CYKLA!!!"

Avslutar med att säga att mina drömmar är förvirrande. Vissa är så pass trevliga att man blir irriterad när man vaknar, visst. Men i allmänhet så är dom bara alldeles för konstiga. Hur lyckas man få med jaguarer, slestadsskolan, skumma frukter som blir röda när man äter dom och Nanne Grönvall i en och samma dröm??
Oh well, det slår iaf att ha mardrömmar

Musik just nu: Theory Of A Deadman - No Surprise "Well it ain't no surprise, that you turn me on and leave. It ain't no surprise that you're turning around on me"

..and why is my furniture trying to kill me again?

Läget, världen?

Indigo Prophecy är ett seriöst skumt spel. Kul, men ack så skumt.
Det var roligare att inte vara en lodis-reinkarnation av Neo

Anywho, jag redogör nog mer ordentligt nån annan gång. Not really in the mood at the moment.

Det har varit en trevlig dag, väldigt trevligt tom. Fast 0 är en knepig siffra. Eller en referenspunkt om man nu vill kalla det för de

Precis...s'what?

Musik just nu: Theory Of A Deadman - Santa Monica "She fills my bed with gasoline, you think I would've noticed"

Bird of Prey

Läget, världen?

Eftersom jag faktiskt inte har nåt jag behöver göra just nu så känns det som om jag missar något viktigt. Det är bättre när jag vet vad det är jag inte orkar göra..

Anywho, överlevde måndagen iaf. Halsen börjar tom kännas rätt okej, mina komplimanger till dom förvånansvärt beroendeframkallande tabletterna. Eller det kanske klassas som piller ändå? Meh, who gives a crap? Dom funkar bra åtminstånde. Smakar rätt äckligt på ett välsmakande sätt. No, that wasn't supposed to make sense.

Heh, min brors solecistiska sätt att tala har påverkat mig som vanligt verkar det som.

Vill någon veta nåt coolt?
Mitt PS3 är inte ens inkopplat för tillfället  <- Ett sånt ja :)
Fast ett hett tips till typ...alla..är ju att i tid till helgen kommer Assassin's Creed som är ett av de coolaste och mest nyskapande spelen i år. Värt att kolla in om man känner sig som någon sorts gamer. Så på fredag ungefär misstänker jag att jag ska ta mig an att koppla in det igen. Som man säger, håll alltid dina bästa vänner inkopplade.

image26 image27image28
image30
Altair will be cutting up fools in a store near you shortly.

Altair är en cool snubbe. Som en blandiing av prinsen från PoP och Garret från Thief, wouldn't you say?

Musik just nu: Audioslave - Doesn't Remind Me "I won't lie no more, you can bet. I don't want to learn what I'll need to forget"

*host*

Läget, världen?

Jag mår bättre iaf. Har knarkat massa tabletter och grejer så även om jag mår dåligt så känner jag mig inte så illa. Har även proppat i mig massa godis så jag lever på en sockerkick för tillfället, brukar funka rätt bra. Kommer kunna gå till skolan imorrn iaf, det är jag säker på.

Dels för att jag vägrar att missa massor. Som jag så väl minns så var jag sjuk en vecka mitt i provperioden i nian och det var ju jävligt kul att komma tillbaka efter det. 5 prov på en vecka. Nehedu tack

Behöver cola...hang on

Sådär, att röra sig är fortfarande inte helt roligt. Kanske inte blir nån träning denhär veckan heller om det håller i sig.

Man ska inte träna när man är sjuk. Det blir så att man andas ner för mycket bakterier och kan få hjärtmuskelinfektion eller nåt i den stilen. Själv så tycker jag inte att det låter så preferrabelt så...jag chillar.

image24
Audioslave är bra, håller ni inte med?

Musik just nu: Audioslave - Until We Fall

"I walked the streets without regret
I stood alone and watched myself fall apart
Answered the voices in my head
Slipped through the chain link of a broken heart"

My life hurts..

Läget, världen?

Inge bra här. Är sjuuuuk.

Vad betyder ordet krya egentligen? I have no clue

Can I call you Sweetness?

Läget, världen?

Trevlig dag. Har hunnit slappna av till skillnad från gårdagen. Det + sett på tv, ätit, spelat Hellgate, pluggat, lyssnat på Hotspot och chattat en aning. Va mycke man kan hinna med ibland :)

- It's all about the Cat Belt Buckle

Heh, nu börjar jag skriva nonsens. Det tyder på att jag är på bra humör. Och att Midnight Brown äger
Om jag nånsin träffar någon som vet varför så skulle jag bli maka imponerad.

Vi ringde till en politiker idag, det var coolt. Tur att det finns folk som inte har nåt problem med det, för jag hatar telefoner. Förutom min mobil, ringer den så kan det bara vara till mig. Hence ingen fara för folk som sluddrar och väntar sig att man ska komma ihåg att nämna att dom ringt. Dessutom så för telefoner ett sånt hemskt oväsen...iiih jobbigt.

Anyhow, det är tur att vi arbetar i grupp, för jag kände verkligen inte för att jobba ordenltigt. Which tends to happen a bit too often I must admit. Just like the switch to english all of sudden.

Fysikprov imorrn....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Det är ju ett av de ämnena jag bestämt mig för att jag ska anstränga mig i. Men hur kan jag veta om jag verkligen kan det så bra som jag hoppas att jag gör? Att försöka är första steget mot att misslyckas.

Ooh, värt att notera att på morgonen så kunde inte busschauffören vägen....liksom hallå? vadå skumt?

Hade rätt kul på lunchen, första gången jag chillade i matsalen. Och chilla, som vi vet, is teh shit.

image23
Mer Hellgate, för Hellgate är teh shit!

Musik just nu: Midnight Brown - Space Trucker
"No can do, cowboy. Only intergalactic air can soothe my soul"



The metal in my face

Ghh, jag orkar inte med tisdagar.

Är det verkligen okej att det enda man ska orka med på dagen är skolan? Inte så att man har mycket att välja på.

Jag är väl medveten om att världen suger rätt ofta men skulle det inte kunna inträffa på någon annan dag för omväxlings skull!? Hur ska jag orka träna när jag bara vill lägga mig ner och aldrig resa mig upp igen?

Har ont i huvet igen också, som alltid. Jag har nog världens första huvudvärk med ett medvetande och tidsuppfattning

image22

Nope, ingen kommentar.

Musik just nu: Lacuna Coil - Heaven's A Lie "Something wrong with all the plans of my life"

London Calling

Läget, världen?

Tjo, det var ett litet tag sen. Jobbigt för historikerna som kommer försöka dokumentera hela mitt liv exakt sen i framtiden. Dom kommer inte ha en aning om vad jag gjorde Halloween 2007. Skulle ju kunna säga nu men jag vet knappt själv vilken dag det var. Märkte ingen skillnad iaf

Anywho, här är en liten lista över vad jag åstakommit på lovet:
  • Druckit ungefär 8 flaskor cola
  • Klarat Conflict:Vietnam tillsammans med bror för 3:e gången
  • Dingat 12 på Hellgate
  • Spöat Danne i Soulcalibur drygt 100 gånger
  • Skalat 34 potatisar
  • Ätit en jätteportion kalkon badandes i sås
  • Klippt mig, waaah!
  • Lirat teh Halo och GoW med grabsen
  • Bakat en chokladtryffelkaka, det du
  • Chillat
That about covers all the noteworthy happenings. And why I started writing in english? I have no idea

Imorgon är det skola. Känns inte alldeles för hemskt.

Ska börja jobba på en önskelista snart också, bra att vara förberedd ;)

Danne fyller år imorgon. Coolt. Ser ni till att säga grattis åt honom?

image21
-Zombies, waaaaaaah!

Musik just nu: Protest The Hero - An Apathetic New World "How do you organize resistance, against something that's not even there, but still killing you?"