paRAgoN

Läget, världen?

Har typ inget att göra så what the hey, varför inte blogga en aning?

Beroende på hur man ser på saken så kan det vara smått sorgligt att jag inte har nåt att göra när jag är ensam hemma en fredagkväll...menmen, det får man ta. Jag har ätit en pizza iaf, trots att jag inte var så hungrig. Kändes lite överdrivet sen...men vad gör man om man fått 100 spänn till käk? Jag kunde gått till subway men det är långt(längre åtminstånde) och det var rätt kallt ute. Dessutom vet jag inte ens hur länge dom har öppet. Det får jag ta och kolla upp. Fast subway passar nog trots all bäst som lunch.

Om man byter tema från mat ett litet tag så skulle det vara värt att nämna att det varit en trevlig dag. Inte att förväxlas med en bra dag, kriterierna för en bra dag är lite knepigare. Anywho, sovmorgon! Skönt!

En mindre bra sak var ju att våran o så bra gympalärare möblerat om i schemat igen så att vi hade stresshantering idag istället för bollsport...seriöst...väldigt kul. Stenarna var ju lite väl cliché. Så nu hatar jag henne lite smått, när man faktiskt har positiva förväntningar är det jobbigare när saker går åt skogen. Så pratade hon massa också, fick våran andra inlämningsuppgift. Om jag inte har fattat uppgiften fel så ska vi lära oss jonglera och skriva om det på engelska. Wha-?

Bara jag som tycker att det låter som nåt jag skulle skämta om?

Nån gång imellanåt så hann vi köra lite Quake. Och jag vann, woho! paRAgoN äger alla. Fast då blev jag kallad nörd...det är väl priset man får betala för att vara bäst. Skoldagen tog slut nån gång sen iaf, det är lite suddigt.

Lyckades bråka med Pappa igen. Fast denhär gången insåg han nog hur jävla löjligt han betedde sig och bad om ursäkt sen. Joho du...

Blev tom så att jag använde det mest fientliga tonfall jag är kapabel till...måste säga att det var ett tag sen senast.

Poh, whatev'. För omväxlings skull har jag faktiskt planer för helgen. Imorrn ska jag fäktas i någon timme, packa ihop mina prylar(gamla datorn också om jag orkar) och sen dra ner till lambo. Kanske lira lite Obscure 2 med Dannelino innan det blir Halo 3 med grabsen.

Och om Jones drar ut och leker fjortis istället så tänker jag straffa honom! Fast det funkar att lira med 3/4 av The Crew också.

Either way, I think I'll have a good time


image15
Kände för att leka lite med Vegas. Blev rätt snyggt

Musik just nu: Avril Lavigne - My Happy Ending
" Let's talk this over, It's not like were dead"

I'm all of the above, babe

Läget, världen?

Jag är lite hungrig...vänta..

Sådär, nu har jag ett äpple att smaska på medans jag skriver.
Idag är det onsdag så det har varit en trevlig dag. Våran tyskalärare är fortfarande sjuk så vi tittade på film en gång till, fast inte bara den här gången. Vi fick en läxa tills typ nästnästa vecka också. Det får man bry sig om då istället. Värt att notera att jag gillar vikarien vi har bättre än "Bleib an der Tür-tanten"

Kemiprovet gick bra, fast tråkigt nog så mindes jag inte vilken smart grek som trodde att atomer fanns. Menmen, en poäng hit o dit gör nog inte så mycket. Gick ju bara upp till VG ändå. GIllade inte hur prover var upplagt dock, vill gärna ha linjer att skriva på. Och om den som gjorde provet visste hur jag skriver utan linjer skulle dom också vilja ha det.

Naturkunskapen var inget av intresse och på lunchen köpte Matte och jag ett nytt fridgepack. När blev jag så onyttig egentligen? Heh..

Fysiken var rolig, med vektorer, krafter och Spiny Norman. Och grisbilar, dom får man inte glömma.

Well that makes sense..

Anywho, jag var rätt slut när jag kom hem så jag drog ihop lite kyckling o rösti, sen däckade jag på min säng i nån timme. Så nu kommer jag inte kunna sova ikväll för fem öre...men vet ni vad? Det kvittar! STUDIEDAG FTW!

Efter det så är det fredag(och fredagar är bra) sen i helgen ska det bli Halo 3 med grabsen i lambo. Kanske flyttar lite tidigare den här gången. Mor blir ju iaf glad när jag kommer...till skillnad från vissa andra...

Fast jag vill ju hinna med att fäktas också! Blev ingen träning i tisdags ju...hmmm...I'll have to think this over

Nåja, nu är det dags för HotSpot!

Musik just nu: Robbie Williams - How Peculiar "Oh I haven't got a clue what to do with you"

Geeks of Dutch

Läget, världen?

Om någon undrar över rubriken så är det ett anagram, försök lista ut vad det ska vara.

För tillfället så sitter jag och käkar frukost. Ska dra till fäktningen ganska snart. Eller närmare bestämt få skjuts dit. Men det kvittar.

Gårdagen var trevlig förresten, smått väldigt skum jovisst, men trevlig.

Men jo, kanske kollar in igen senare.

Musik just nu: Fort Minor - Believe Me "I guess, that this is where we've come to. If you don't want to, then you don't have to believe me"

Good one. world...good one..

Umm...jo...typ?

Gudars dvs

Damsel in distress

Läget, världen?

Trenden med relativt trevliga dagar verkar fortsätta än idag. Visst så suger det att behöva åka ut till Vidingsjö(betala för det) och behöva kubba omkring i skogen och leta efter knasiga prylar. Dvs: orientera. Men jo, det blev ju så. Gick bra för det mesta, som vanligt tappade jag bort mig lite då och då och var tvungen att hitta nåt sätt att fastställa exakt vart jag var. Vädret var ganska passande, det hade ju varit trevligt att slippa überleriga stigar och så men det är inte till att vara för kräsen.

Japp, jag har läst Strindberg igen. Läst klart boken tom. Vilket är bra eftersom den ska va klar imorrn. Nu måste jag bara improvisera ihop en redovisning också.

Hursomhelst, tilbaka till orienteringen. Eftersom att vi letade efter en och samma kontroll i några evigheter tog det sig så att vi inte hann ta alla kontrollerne. (Okej, det där var överdrivet). Så tillslut hade vi helt enkelt inte tid att ta några fler så vi skulle dra tillbaka. Då träffade vi på en vilsen katedralare som hade tappat bort sin kompis som då hade kartan. Självklart så hjälpte vi henne hitta tillbaka igen.

Fast nu håller jag inte med faddrarna, tvärsarna är inga djur. Denhär var ju jättetrevlig.

Den? Haha, snällt värre..

Efter Vidinsjöiserandet så hade vi ca 2 timmar till övers så det blev så att Matte fick spö några gånger i SC3. Sedan, mina vänner, utbröt några av de intensivaste SSB matcherna någonsin. Fan asså! Sista matchen var galen. Typ halvvägs låg jag under med ungefär 2 liv, men jag tog igen, sakta men säkert. Tillslut så var det att Matte var på sitt sista liv medans jag hade 2(fast var halvdöd). Så det blir massa fightande, Matte blir skadad och jag dör. Jag kommer tillbaka, bankar på honom lite mer tills han är så skadad att han skulle kunna flyga ut enkelt. Då kör han sitt fula plan-knep och får fullt liv igen. Suck, va trött man blir!. Mer fightande, båda blir så skadade att vi lätt skulle kunna flyga bort. Då kör fulingen sitt knep igen! Naturligtvis så kastar han bort mig en bit först så jag inte kan stoppa honom. Usch! Nu är han inte alls skadad och jag är halvdöd och båda är på sista livet.

Visst jag överlevde ett tag men tillslut så flög jag ut. Äsch! Jag förtjänar att ha vunnit dendär matchen! Jag dödade ju honom praktiskt taget nästan 3 gånger på hans sista liv! Poh...men kul var det.

Naturligtvis var vi smått försenade tillbaka sen, dock inte tillräckligt för att det skulle märkas. Matten var rätt soft. Fastnade på en uppgift när jag inte hittade nån anledning till att jag inte skulle få rätt svar. Menmen, det tag jag nån annan gång. På tyskan var våran hemska lärare sjuk så vi tittade bara på en skum film. Sen hemåt! Jawohl!

Och jaa...när jag kommer hem brukar det inte hända så mycket mer efter det. Lagade pasta med bacon till lunch. Smaskigt. Och, som sagt, så läste jag klart boken.

Best game evah!
image10 image11 Och min polare Link
Link i SSBM

image12 image13 Link i det kommande SSBB


image14 Och den kaxiga Ness som Matte kör med

Det är skoj att lägga in bilder :)

Musik just nu: Midnight Brown - Black Hearts, Black Voices "because angels don't live in my town"

A place that don't know my name

Läget, världen?

Just nu har jag precis påbörjat en välförtjänt paus från läxläsandet. Kanske inte skulle ha skjutit upp allt romanläsande till sista minuter ändå. Menmen, läsning finner jag enkelt.

Hops, ens språkanvändning blir smått påverkad av att läsa Strindberg, han ser ju till att aldrig säga något rakt ut och okomplicerat. Vilket är rätt användbart egentligen, för när han faktiskt är tydlig vet man att det är nåt viktigt som händer. Men jag gillar Strindberg, han är galen.


Idagdagen har varit bekväm. Ingen tyska(minns inte varför) så det blev sovmorgon för min del. Trots det så var jag nära på att komma försent eftersom jag hade fått för mig att vi började 20 minuter senare än vad vi gjorde. Så när jag slänger ett öga på schemat och upptäcker att vi börjar om 10 minuter fick jag lite bråttom. Jag kom förmodligen försent, men tillräckligt i tid för att det inte ska noteras, lite utav en specialitet från min sida.

På fysiken fick man en viss bit intressant fysikalisk filosofi sig tilldelad när Stephen(våran extremt coola fysiklärare) sa nåt i stil med att

En konstig liten hårboll = En kanin
En raket = En kanin

Nej, det var inte särskilt logiskt. Jag tror åtminstånde poängen var typ att trots att båda är kaniner betyder inte det att en raket är en hårboll. Tänka sig va?

Anyhow, skoldagen tog slut. Och jag är på BRA humör för en gångs skull. Yai!

Drog ner på stan ett tag, kollade om ett visst spel fanns att köpa(vilket det gjorde) och löpte ett par nya hörlurar med längre sladd. Visserligen så har dom sämre ljud än mina gamla fast man kan ha mp3 i fickan och lyssna! Underbart! En sak som är mindre bra är ju dock att spelet kostar 750 spänn! Det är inte soft!

image6  image8image7 Fast nog ser det coolt ut
image9


Musik just nu: UNKLE - Lonely Soul "There's no secret to living, just keep on walking"

Hell-ish

Läget, världen?

Usch. Ja nog är det tisdag allt. Dagen va okej(bortsett från känslan av att dagen aldrig skulle ta slut) ända fram tills idrotten. Men vänta nu...det skulle ju bara va nån sorglig stackare som skulle hålla nån föreläsning så att allt man behövde göra var att sitta i ett varmt rum och inte lyssna. Men då är ju världen så rolig att hon blev sjuk. Skaffa ett immunförsvar!

Så istället ska vi såklart vara ute i Ryd igen, för hur skulle man kunna ha idrott någon annanstans? Inte fan vet jag, men det var åtminstånde jättekul att gå dit i regnet. Så när jag kommer fram är jag blöt, kall, trött och på ruskigt dåligt humör. Men det kvittar ju såklart

Och såklart så har vi orientering IGEN!. Nu ska vi lägga ut kontroller själva och sen får nån annan hitta dom. Okej visst, första gången var det inte så illa. Jämförelsevis dvs...det var definitivt illa. På vägen träffade vi på några idioter från nån skola som sa typ "Kontrollen finns 1 km ditåt!, Spring hela spåret så hittar ni den"

Faktumet att vi va där för att lägga ut en kontroll gör det smått sorgligt

Hursomhelst, vi lägger ut kontrollen, drar tillbaka, säger vart den finns och skickar iväg Uttke att hämta den. Då så kände jag att jag ville absolut inte gå ut i regnet igen. Så då står jag bara där och är allmänt mindre glad i....typ hela lektionen. Så när alla duschar och drar därifrån, DÅ kommer Uttke tillbaka. Lektionen är slut och jag måste kubba igenom halva rydskogen och hämta den satans kontrollen. I regnet. Så jävla fantastiskt inte roligt!

När jag kommer tillbaka frågar läraren "Gick det bra?" Jag svarar "Vädret är ett jävla skämt och jag har förlorat livsviljan, men annars så"

Fast hon verkade tro att jag skämtade...

Efter att ha hämtat kontrollen och muttrat "Brinnande helvete" ett antal gånger så var det dags att gå igenom stan igen. Naturligtvis så regnar det precis lika mycket nu. Värt att notera är ju också att min tröja, min väska och allt i den var onödigt blött. Ungefär då blev jag smått apatisk och bara gick rent instinktivt.

En lång regnpromenad senare så var jag hemma. Men skoldagen är såklart inte slut än. Hursomhelst, efter att ha duschat och plockat fram lite torra kläder så blev jag på lite bättre humör. Det är skönt att komma hem, även om det bara är en liten stund, för då kan man nollställa sig och starta om. Lite som en dator, och alla vet hur glada datorer är när dom får starta om.

Anyhow, på bilden pladdrades det om fotografi. Jag utövade konsten att undvika allt arbete. Det funkade bra. Lektionen tog slut...


Är det inte på tiden att nånting bra händer eller? Jag är trött på att tycka att världen suger


Musik just nu: Protest The Hero - A Plateful Of Our Dead
"There's merit in construction when it's done with our own hands.
There's beauty in destruction, resurrection, another chance.
There's you and I in union but just an I in my beliefs.
There's a crashing plane with a banner that reads: Everyone's naive!"

Sweetness, you're driving me crazy

Läget, världen?

Världen är fortfarande smått mindre bra fast inte tillräckligt dålig för att sabba rutiner. Bara så ni vet.

Just nu så väntar jag på att ugnen ska bli varm så att jag kan laga lite mat. Skulle kunna tycka att det egentligen är lite för sent för att käka lunch...men det gäller att vara flexibel. Dessutom bryr jag mig inte om jag råkar vara mätt när dom kastar ihop nåt sen, jag är fortfarande irriterad på dom.

Men anledning till att det inte blir lunch förräns nu är att vi hade specialdag i skolan. Som bekant så har inte jag nån passande cykel tillgänglig, bara den jag hade i typ mellanstadiet. Så det blev till att låna en oerhört vacker katedralcykel. Väldigt fin, den fick mig att känna som om jag borde ha en halmhatt och handväska.

Och vi typ...gick omkring i naturen och gjorde saker. Jag bryr mig inte ens vad vi gjorde så det vore bara dumt att skriva ner allt. Tänk växter och småkryp bara. Fast våran grupp vann moss-tävlingen, då vi skulle hitta massa olika sorters mossa. Vilket är smått ironiskt eftersom enligt mig finns det bara en sort, nämligen mossa! Det är typ Gud med hans lustiga sinne för humor som vanligt..

Hursomhelst, med mycket möda och besvär (dvs jag stoppade ner det i ryggsäcken) har jag fått hit mitt Nintendo 64 så jag kan spöa Matte i SSB (Super Smash Bros' för er ovetande hädare). Nu när jag fick ha mina egna kontroller gick det mycket bättre. Och jag skulle säga att jag vann, Ness kan alltför många fega saker.

Fast det behöver jag inte gå inte djupare på för ingen bryr sig om det heller. Poh, vad bryr sig folk om egentligen?

Musik just nu: Crossfade - Cold "What I really meant to say Is: I'm sorry for the way I am. I never meant to be so cold"

Heretics & Killers

Pfft...jag känner inte för att säga läget idag. Jag är INTE på bra humör.

- Ja det är jättekul att träffa er också, dra åt helvete!

Lagom jävla trevliga...

Okej, djupt andetag.....sådär
Anledningen att jag ens är här redan nu är att vi ska ju ut och cykla runt månen imorrn och jag vill gärna slippa flytta efter det. Fast tydligen är jag ju inte särskilt välkommen här så jag kanske bara ska ta och flytta till lambo permanent så kan dom få sitta här och göra vafan dom vill!!! Låt inte mig störa!

Gah, ge mig en anledning någon...


This ain't a scene!

Läget, världen?

Egentligen har jag läxor jag borde göra så jag ska fatta mig kort

Kemi är kul, att ta foton är dumt, tyska är hemskt, datagrejs är inte helt illa, lunchen är läskig, trigonometri är underbart , 500-planet är soft och svenska får mig att vilja slå huvet i väggen.

Idag har jag tappat min mp3 i golvet 3 gånger, det är inge bra.

Lirade nyss fotboll också, det va inge bra heller. Jag kan inte göra mina konstiga bakåtskott längre.
Men whatev'...imorrn är det tisdag. Ska försöka överleva.

Musik just nu: Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race "and the lies I weave are oh so intricate, oh so intricate"

We'll see about you

Läget, världen?

Sådär då, om jag inte räknar fel så har jag nu överlevt 3 veckor på gymnasiet. En beundransvärd bedrift, eller hur? De sista dagarna kände jag att jag börjat vänja mig vid skolan, skumt.

I typisk mig-anda så minns jag inte riktigt vad jag har haft för mig. Fast grundläggande saker som att fäktningen har börjat igen håller jag, som tur är, koll på. Det va kul, tog inte alls lika lång tid att gå till nya lokalen som jag hade gissat. Och den nya tränaren verkar cool, mycket bättre än den läskiga rumänen vi hade förut som luktade brända däck. Den nya snubben verkar ju faktiskt veta nåt om fäktning också.

Och man måste ju ha respekt för en kille som blandar 2 språk han inte riktigt kan. "The right ben!"

Annars så typ....i fredags var det dött. Åtminstånde på kvällen. Innan(dvs efter skolan) så lirade jag Soul Calibur med Matte och käkade pizza, det var roligt. Men på kvällen var det intressantaste jag gjorde att sparka ihop alla brukar och diverse bitar skräp till en fin hög. Värt att notera är att folk började slänga allting där istället. Miljön och jag är lugnt polare.

Och folk är galna förresten. Verkligen..

När jag kom hem sen(efter att ha suttit på en buss full med berusade galningar) så hade Mor & Co åkt till landet. Så mormor va där och passade Maja och så hade Alex bestämt sig för att hälsa på. Vilket är kul, han gör ju för tillfället lumpen så han har många intressanta historier att berätta. Vi tittade på nån skum film om CIA också...fast man fattade mer av att läsa baksidan av fodralet än att se filmen. Snygga hattar hade dom iaf.


Gårdagen spenderades hemma hos Densa med gänget. Dvs Jag, Jones, Jonte och Densa himself.
Mycket tv-spel, mycket skitsnack och mycket sinnessjuka grejer. Kul som fan. Vi uppfann världens grymmaste taktik på GoW, alla bara drar fram motorsågen och går sakta men säkert mot fienden. Sen att vi organiserade någon sorts virtuell gruppvåldtäkt på dom stackarna vi sköt ner kan man tycka vad man vill om.

And on that disturbing note I bid thee farewell!

Musik just nu: Red Hot Chili Peppers - By The Way  "Dani the girl is singing songs to me, beneath the marquee, of her soul"

Would you kindly?

Läget, världen?

Det är synd att alla inte har spelat Bioshock för då skulle ni förstå hur bra rubrik det där egentligen är. Men jo, klarade precis Bioshock. Första kommentaren var: Wow...

"A man chooses, a slave obeys" - Andrew Ryan (Som för övrigt måste vara den bäst gjorda "skurken" någonsin)

Det finns inte mycket att säga, bara att spela spelet så fattar man. Synd att det tog slut.

Men jaa...annars så är det ju helg. Snart slut på den också dock. Finns säkert nåt jag borde ha fixat egentligen men jag har bara tagit det lugnt. Att sova tills man vaknar är alltid skönt. Problemet är att jag skulle kunna sova flera dagar i sträck om inget stoppade mig. Nåja, about time to move on.

Musik just nu: Nickelback - Savin' Me "Say it for me, say it to me and I'll leave this life behind me. Say it if it's worth savin' me!"