The Whim of Appearances

Det är spännande hur min blogg ändrar utseende rent spontant lite då och då. Inte ens jag vet hur den kommer se ut. Men sålänge Jeanette och NO FIGHTING IN DA BASHMENT är kvar så är jag nöjd.

Nu har vi tydligen fått in en gnutta Rise Against också. Sweet.

Idag har vi äntligen börjat migrera filer. Vilket hade varit en bra sak om inte till synes var designat av en mildt efterbliven person utan aspirationer för produktivitet. Vi kan kalla han/henne för något sånt som en bitch...bara för att det är kul.


Damn...what a guy..

Det roliga är att jag får faktiskt inte säga nåt om alla tråkiga dokument jag jobbar med, SAAB är lite lustiga på det sättet. Men det är knappast så att det är något att gråta över. Men in case of spioner kan jag bjuda på en liten hemlis

SAAB har alldeles för många system...and they all SUCK! Big time.

Nåt annat intressant är att jag tankade ner några podcasts av när Penny Arcade snubbarna och någon annan spelade någon ny version av Dungeons & Dragons. Alltså papper och penna grejen. Det är inte riktigt min sorts nördgrej. Men jag blev helt hooked på att lyssna när dem spelade och försökte lära sig hur det funkade. Särskilt Jim Darkmagic, en sån klockren karaktär. Namnet blir bara bättre desto fler gånger man hör det, och så pratar han om sig själv i tredje person. Ran gillar sånt. Men jag har en svag föraning att ingen riktigt bryr sig så jag tänker inte gå in mer på det. Finns att kolla in här iaf.



Är det taskigt att se någon man känner ute på stan och sedan be till gud att denna person inte ser en?

Ran, all your antisocial needs in one awesome package! Boosh!


Musik just nu: Poets Of The Fall - Shallow "So to save face, I'll hold my place. So I may safely feel alone"

EYE HAVE YOU

Klarade nyligen MGS4

Damn, that ending was long...

Surrounded


More or Nothing At All

Läääääääääääget, världen?

Things are looking good, damned good. Istället för att köra nån löpande text med långsökta associationer så tycker jag vi betar av det med en estetiskt tilltalande och informativt tillgänglig lista istället.

  • Jag har spelat Brawl
  • Det finns ett nytt Invisible Walls samt AVGN
  • En flaska cola, en påse chips samt polly
  • You're Gonna Go Far, Kid (seriöst en av de bästa låtarna någonsin)
  • Helg GET!!!
  • MGS4 tillgängligt.
  • How To Build A Bomb episode 9
  • And I'm still alive!
Sen jämfört med saker som är mindre bra
  • Mina favoritbrallor har sett bättre dar
  • Mina hörlurar glappar
  • Alone in the Dark släpps inte till PS3 än på ett tag
Hmm...mitt liv är väldigt materialistiskt och spelfokuserat.

..."be yourself" they say...


...and fuck you anyway!!

I think that's hilarious. As proven by my favourite Penny Arcade comic


Även om det inte fick überscore så tänker jag köpa AitD. Om än bara för att höra Edwards intressanta språkbruk. Förhoppningsvis blir PS3 versionen lite bättre också.

Om vi återgår till Brawl...det första jag måste säga att det är lite psykande när man försöker spela en annan version av det spel man knarkat ända sen det kom ut. Helt nya regler och kontroller. Men det är fortfarande aWsm! Även om de har ändrat Link till det sämre. Han är inte lika mycket av ett powerhouse längre och hans ranged attacker har blivit tråkiga. Bomberna kommer fan ingenstans. Dessutom är hans svärd numera så gott som naturlig storlek. Suck...

Som tur är har vi numera Ike

THIS is a sword, dude

Okej, men nu känns det som om jag borde ta och runda av. Man ska inte överskatta folks attention span.

Boosh!


Musik just nu: Offspring - Rise And Fall "Give me more or nothing at all!"

Stoked!!!

Läget, världen?

Jag är trött. Lyckades däcka i sängen en dryg timme som vanligt. Det är nästan lite sorgligt, jag är fullt medveten om att jag inte har viljestyrka nog att resa mig upp efter jag har legat där ett tag....men ändå gör jag det. Boosh.

Skönt att sova iaf (tummen upp)

Jag har på senaste tiden fattat väldigt mycket tycke för (y) på msn...men i vanlig text har vi inga tummar. It's sad really...

Jobbet har varit rätt trevligt idag. (det är kul att kunna säga sånt, samt saker som) jag kom ifrån kontoret runt 17:30. Observanta människor (eller bara folk som är dumma nog att bry sig, no offence) kan ha noterat att det är längre än de 8 timmarna som jag har ältat mig över. Jag har nämligen jobbat över lite hit och dit för att kunna sticka tidigare imorrn. Why? Oh I'll tell you why

Super friggin Smash Bros' friggin Brawl!

Curmedderinot har, som sagt, införskaffat sig ett Wii. Så det blir ner till lambot utav bara fan.

aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm! aWsm!

In case you can't tell...I'm stoked!!!

Jag hade nästan tänkt försöka vara lite seriös idag. Vi hade många intressanta diskussioner på kontoret (win!) idag, och jag hade tänkt framföra mina synpunkter. Men det känns inte riktigt som det passar sig efter några dussin aWsm! Too bad, no?

Nån gång borde jag egentligen ta och bestämma mig för vilket språk jag skriva på. It's starting to feel random.

Bror, I blame you for my solecism!


Musik just nu: Offspring - Self-Esteem "I'm just a sucker with no self-esteem"



Lunch YOU!

Hecks yeah!


Men nu måste jag tillbaka. Boosh!

Smoking Kills


Roflmao

Boosh världen! Vad händer? Seriöst? Coolish.

Det tycks som om någon efterbliven amerikansk politiker fått en snilleblixt. Hon vill göra något åt våldtäktsscenen i GTAIV. Det låter ju som något okunniga föräldrar skulle bli glada över (and I'm sure they are). Fast..jaa...låt mig säga det här på ett sätt som alla förstår.

lolz, gta4 is teh dont got no rape, nub. gg, no re

So yeah...good luck with that. Man skulle kunna bli förvånad men det är ju inte direkt första gången de hittar på saker och sen blir rädda och skriker. Jag vet inte om jag borde beundra att alla är så pass säkra på att de har rätt att de inte orkar spela spelet och se efter. Iof, arrogans är bara kul om man faktiskt har rätt (se: mig!) Att vara en idiot är inget åstadkommande, vi har redan gott om sånna.

Väntal lite...ni borde kunna lista ut vad som kommer nu


FAIL!

Det kanske bara är en naturargrej...men jag skrattar typ ihjäl mig av nästa


aWsm!


Musik just nu: Offspring - Half-Truism "One is for envy, and one just for spite. The cuts in my heart, they show in your eyes"

Sssolid Sssnake


Metal Gear Solid 4 GET!!!

Well...it happened. Men vet ni vad? Jag tjänar igen vad det kostade på 10 timmar, 25 minuter och 12 sekunder.

På tal om timmar. Ogillar fortfarande 8-timmars dagar. Ville bara påpeka det.

En sak måste jag säga: MGS4 är f-ing svårt! Jag är inte så begåvad på att smyga omkring verkar det som, vakterna är rentav smarta. Det är inte som i Splinter Cell där man kan gömma sig i knävecken på någon utan att han märker nåt. Så det blir lite av en utmaning...spännande. Annars brukar jag kunna klara mig rätt bra även om jag kör på svåraste direkt, är man hax så är man.

Det är iaf sant att det är mycket cutscenes. Men det är inte som Kingdom Hearts 2 där dom bara stör och har en negativ inverkan på din livsvilja, utan dom är nåt att se fram emot. Jag är mer intresserad av storyn än själva spelet (Och jag får skriva "dom", jag är trött, dammit!)

Fan...jag måste klara KH2 någon gång. Och FFXII också för den delen. Äger man ett spel ska man banne mig klara det, om jag kunde släpa mig igenom Die Hard: Vendetta så borde jag klara allt.

Borde och borde...såklart jag klarar allt! Jag är Ran, mind you!


Musik just nu: Yellowcard - Light Up The Sky "I can't find a wall to pin this to, They're all coming down since I found you."


Here!

Boosh!

Har hamnat inne i stan igen, which is good news for y'all. Eftersom det är troligare att jag hittar på nåt roligt häromkring istället för att bli uttråkad och däcka i soffan. Mest för att det ligger massa skit på soffan här...men ändå!

Idag lyckades jag glömma att stämpla in efter lunchen...så enligt registret tog jag en lunch på ena stadiga 2,5 timmar. Och eftersom jag har timlön...that sucks. Måste ta och fixa tillbaka mina förlorade 2 timmar av betald arbetstid. Utan dom så "arbetade" jag 5 timmar idag. Yikes.

Timlön är så värdelöst. Jag förlorar på att arbeta effektivt, vilket framstår som en ifrågasättbar logik enligt mig. Särskilt eftersom vi ligger så långt före i arbetet. Det är ju fan så att vi bara sitter och gör ingenting i kontoret för att vi ska få betalt. Hade vi bara fått hela lönen för att bli klar med skiten hade vi bara kunnat knega ordentligt veckan ut och sen ta 2 veckors extra ledighet. Kort sagt: DUMT!


teh Penny Arcadez is epic win lol

Tydligen så har AiTD kommit ut också...jag börjar bli lite besviken på mig själv. Jag har ingen koll längre...

Jag hade som sagt tänkt införskaffa MGS4 ungefär nu-ish. Men jag jobbar ju tills solen gått ner 4,23 gånger, jag vet inte hur länge EB har öppet.

It's a rough existence..


Musik just nu: Midnight Brown - 2084 "you know what I say..if dodgeball is outlawed, only outlaws will have dodgeballs..."


Dance Fucker Dance

Läget, världen?

Das långhelg börjar närma sig slutet av sin existens. Men det är okej, jag känner att jag fått ut en lagom mängd chillande från de senaste dagarna. Dessutom så är jag redan trött av någon bra anledning så om jag bara kan få fram tillräckligt med viljestyrka för att inte vara uppe hela natten skulle jag kunna slippa känna ett starkt självhat på morgonen.

Tydligen så har Curmedderino skaffat sig ett Wii. Coolish. Första gången jag faktiskt spelat Wii, lite spännande. Fast mitt intresse för konsollen är konstigt nog väldigt begränsat till ett visst spel. Som kommer ut nästa vecka..

...hold on...brawl nästa vecka?

wAAAAAAAAAAAugH!

We'll have more on that later.

För övrigt har jag utnämnt den bästa låten på Offsprings nya skiva. Överlägset.


Jag vill ha cola, dammit!


Musik just nu: Offspring - You're Gonna Go Far, Kid "Now dance, fucker, dance. Man he never had a chance"
Pure aWsm!

Edit:
Måste uppskatta ironin i att någon rättar mig

WW2 revisited...again


Jag vet inte riktigt...börjar bli rejält less på WW2.

And I think I'm not the only one.



Musik just nu: Offspring - Let's Hear It For Rock Bottom
"Funny you should say, that it's all in my head"

Rise And Fall, Rage And Grace

Läääget, världen?

Boosh! Helg ftw!

Okej, ni stackare utan jobb kanske inte känner er så påverkade av detta. Men jag har äntligen fått sova ut så jag är glad.

Men nej, jag har inte nyss gått upp. Jag har varit vaken i en stadiga 4 timmar snart. Vem hade trott det?

"...beyond the boundaries of your cities' lights..."

Jag känner mig musik-ig idag. And there's actually a reason for that.

Offspring har släppt en ny skiva. W00t!


Jag har inte hunnit lyssna än så jag vet inte om den förtjänar ett aWsm!

Men jag tror nog det blir nice.

Lol, det är ju midsommar idag. Borde jag göra nåt speciellt? Jag är så dålig på det här med högtider, all these days look the same to me.

Ran out!


Musik just nu: Offspring - Half-Truism "Don't make it better. Shake it off, it never mattered anyway "

Edit:
Jag vet inte om aWsm räcker för att beskriva vad jag tycker om den här skivan. Lovin' it!

Dude, where's my day?

Tänka sig, jag fick visst en stund över ändå. Goodie!

Och nej, jag har faktiskt inget jag måste göra. Hade jag haft läxor av något slag hade jag varit död sedan länge. Det är bara så att jag jobbar 8 timmar om dan och brukar komma hem strax innan kl 6. Vilket är rätt sent.

Man hinner fan inte göra nåt! Sen efter det måste man sova om man inte vill behöva hata sig själv hela dagen imorrn. Iaf slut på första veckan snart. Kommer bli ofattbart, helt klart, underbart att sova ut sen. Måste säga att jag är liiite avis på folk som kan sova och göra lite vafan dom vill på dagarna. I'll join you in 2 weeks...beware

Jag tänker nog köpa MGS4...just throwing that out there. Varför? Jo, för att hålla mig integrerad i spelvärlden är mitt sätt att försöka behålla förståndet. Som vi har diskuterat tidigare, det låter mig stänga av och ta det lugnt.

Förresten, spela Mass Effect! It's good! I might get more into that later.

Jag behöver sova...

Jag behöver scriptet som låter mig konvertera framemakerdokument till pdf...

I'll see you on the other side

Working Class

Jag är inte död, jag jobbar!

Ville bara påpeka det

What's your pleasure?

Läget, världen?

Boosh! In the best possible meaning of the word!

Okej, jag ska försöka hålla mig till mitt modermål istället. Trots det svaga intryck som dess ord ger.

Det är sommarlov nu, har jag fått höra. Detta påstående bekräftades igår då massa folk var ute på stan och firade av just denna anledning. Trot den som vill men jag satt inte hemma i källaren! *vågen*

Jag skulle inte kunna säga exakt vart jag var heller dock, eftersom vid kvällens slut hade jag varit nästan överallt. Att festa innefattar tydligen en sannerligen nämnvärd mängd promenerande.


Jag vill ha Ninja Gaiden 2. FU 360 exclusive!

Att vara på tillställningar av denna sort och liknande påminner väldigt mycket om en studie för min del. Finns det nåt bättre sätt att studera en "kultur" man är obekant med än att bara hoppa rätt in i mitten? Ytterst underhållande. Fulla människor har alltid nåt intressant att säga, dessutom blir alla så vänskapliga. Med undantag av studenter som är höga på testosteron och bara vill orsaka smärta hos en annan individ.

Träffade även på en person som lyckades stava mitt namn rätt på första försöket.

We sure don't get a lot of that.

Alltogether...t'was fun


Musik just nu: Bloc Party - The Prayer "Is it so wrong to want rewarding, to want more, than is given to you?"

Authors note: The Prayer = aWsm!

Honestly?

Då var det dags igen alltså...precis kommit hem efter avslutningen

It's the same old feeling, the one I seem to experience on every day of some supposed significance

complete dumbstruck confusion


"the years unfold in one moment
the voices that we heard so loud
are now suddenly silenced
inside this crowd

and you're surrounded by the lives
of those who found something to hold
so bringing everybody down
is all you know"




Power Down

Läget, världen?

Föreställ dig att du försöker balansera ett enormt torn av...låt oss säga pizzakartonger.

Du måste se till att hela skiten inte ramlar ihop i ett drygt halvår. Vad du än gör måste du hålla koll på det dumma jävla tornet. Du kanske mår som skit och inte orkar någonting, men glöm inte tornet.

Om du föreställer dig det...och sedan föreställer du dig att du kan strunta i tornet.

Det är ungefår så den här dagen känns. Vi kan kalla det frihet.

Skolan i all ära, men att bara släppa allting och stänga av är underbart.

That said....let's play some games

Done!

Jag är färdig! Klar! Utav det slaget som gör att jag inte behöver göra nåt mer!

Ingen mer etologi, inga fler prov. Bara SOMMARLOV!

F**K YES!


Huh? Of course I can do worse!


A kick in the teeth

Jag vill bara göra världen medveten om att jag haft två tandläkartider på en dag.

Låter helt meningslöst, men har det någonsin hänt er?


.......what?

Att fråga saker när man har 3 olika instrument instoppade i käften är rätt sadistiskt enligt mig. Jag börjar känna mig som en riktig stammis nere på tandvården iaf, tror ni de har någon sorts bonuskort?


Musik just nu: American Hi-Fi - Vertigo "I'll do everything, but you're not that way. I'm lost around you"

It cannot wait

Yo! Sup? Coolish, me 2.

Visserligen skulle jag uppskatta att kunna säga hur roligt det är att arbeta med etologin, bara för att alla andra hatar den. Men ack, jag hatar den också. Shove it, etologirapport!

Idag måste jag fokusera mer på tyskan ändå. Visste ni att Levi Strauss hette Löb Strauss från början? I didn't. Förvisso visste jag inte att det var Strauss som grundade företaget från första början, men ändå.

Men om man hade levt i en värld där den ständiga bördan av läxor och uppgifter inte längre hade tyngt våra axlar, så hade man kunnat tänka på de bra saker som sker i denna skruvade värld. Såsom Giant Bomb!



Denna sida kom till ungefär såhär: GameSpot sliter ut sitt eget hjärta och kastar iväg det. Hjärtat sticker vidare och skapar en egen sida, samtidigt som det samlar på sig några andra organ från sin gamla värd.

And awesomeness ensues...


Musik just nu: Jason Mraz - I'm Yours "Open up your mind and see like me"

Leeeroooy Jenkins!


Bonuspoäng till den som inser varför rubriken är passande.

Gotta catch 'em all!

Jag vet att jag är lite heavy på fåordade inlägg med bifogade filmklipp.

Och jaa...deal with it. Cause' this is awesome!

aWsm!

Jag skulle nog kunna finna nöje i att spela ett nytt Pokémonspel, dock så har jag ingen DS så det får nog va.

Undrar vart min gamla Gameboy Color är? Den var ju så hax.

Fun fact: Rans favoritpokémon = Gengar

Smile, it confuses people


Musik just nu: Span - Don't Think The Way They Do "But I'm not like the others, I just can't be bothered"

At its peak


Could you be any less creative?!?

Words of Wisdom

Det finns många våld...hela tiden


Well ain't that the truth

Already Gone


Flesh Wound

Läget, världen?

Jag vill bara dokumentera en viktig grej

Cola = aWsm
Pizza = aWsm
Cola * Pizza = aWsm^2

Bra + bra blir alltså inte mer bra, utan bättre.



Dagens bedrifer innefattar en pinne i huvet och en glasbit i foten, samt ett par blöta strumpor. Divsere fysiska skador gör inte så mycket, men vafan...blöta strumpor!?!?!?! Då vet man att det är en dålig dag.

På tal om dålig, Borg-skalan

Okej, men på tal om dålig igen. Jag fattar inte riktigt poängen med den här trailern
(Btw, titta inte om du är en tunnis)

Vad säger det om spelet egentligen? Det finns vampyrer? Duh?!? Tyvärr så råkar jag veta att det spelet var helt värdelöst på 360 så det kanske inte är nåt man borde tänka på.

Men ändå....vampires dammit!


Musik just nu: Hoobastank - Inside Of You
"So can I ask you this?
Not to be forward, miss
But I think I'd kill myself if I never knew!"

Racist Evil 5

LOL!



Man måste ju gilla "rasismens" effekt på kulturen. Va? Hade ni någon som helst reaktion på det jag nyss sa?

Ni är ju rassar hela högen! WAAAAAAAAAAH!

Det är ungefär så det det funkar numera.

In other news...some chick with a gun is also in the game


aWsm?

Boosh, gobig dag. Skulle behöva några uppåtpuffar :(

Hey! That sounds like drugs! Sweet!


Musik just nu: Die Toten Hosen - Kleiner Junge "Der einfach nie verlieren kann, egal, welches Spiel er spielt"

Zahnkummer

Tydligen så har min bror tagit sig friheten att ändra utseendet på min banner en aning.
(Om det är den gamla måste ni ta bort temporära filer och lite annat kul för att den ska ändras)

Fortfarande snyggt såklart.

Idag har jag varit och kollat på svanar(av något slag) i valla. Det var måttligt intressant. När en av dom fick för sig att stå på ett ben i 4 minuter blev jag så exalterad att jag nästan ramlade omkull.

Svanar(av arten X) borde vara seriöst uttråkade. Om någon råkar veta vad X är för nån art vore det kul om ni kunde dela med er av den informationen.

Smått irriterad för tillfället, fortfarande massa saker att göra och nu har min tandställning fått för sig att sticka mig i kinden. Boosh!


Schildkröte

Läget, världen?

Jag är nästan lite stolt över mig själv just nu. Idag på morgonen när jag sov med radion på hörde jag en låt jag gillade, visste såklart inte vad det va för någon. Och när jag är i mitt 3/4 sovande tillstånd är jag inte särskilt receptiv för noggrann information, fast jag lyckades ändå utvinna en tillräckligt stor del av texten ur mitt teflonminne för att reda ut vilken låt det var.

Amen ursäkta då! JAG tyckte det var intressant

Vanligtvis så tycker jag inte om hundar, de luktar och skäller. Fast Vicke och Valle som de heter (Carres föräldrars hundar som är här för tillfället), tycker jag faktiskt om. Väldigt disciplinerade och allmänt trevliga. Så det är skönt att veta att alla hundar inte är som Zingo (Jontes hund, en grovt högljudd sådan). Fast jag skulle fortfarande hellre ha en katt än en hund. Men om man går utanför hund/katt stereotypen hade jag valt en sköldpadda. Finns det något djur som utstrålar chill mer än sköldpaddor?



Fun fact: Om jag fick välja ett djur att vara skulle det vara en sköldpadda. Exakt vilken art kan ju diskuteras.

Lista över möjliga namn på husdjur:
  • Käse
  • Origo
  • König
  • L33t-hax
  • McPwn
  • Bosse


Musik just nu: Chris Daughtry - Over You "What you said when you left, just left me cold and out of breath"